x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Manele sau hip-hop?

Manele sau hip-hop?

12 Ian 2005   •   00:00

Desi axati pe un anumit gen, artistii au si alte preferinte muzicale. In cazul de fata, au avut de ales intre manele si hip-hop.

Fuego (foto) sustine ca trebuie sa aiba o stare speciala pentru a asculta manele: "Daca ma aflu la o petrecere unde se asculta acest gen de muzica, ma conformez. Doar nu o sa ma apuc sa fac scandal sa schimbe muzica, nu? De asemenea, daca ma aflu intr-o discoteca unde predomina muzica hip-hop, o ascult cu placere. Eu ma adaptez usor".

FARA PREFERINTE. Betty de la Etnic spune ca fredoneaza cu placere piese hip-hop, in special cele semnate de Parazitii. Iar manelele n-au ce cauta in casa cantaretei Etnic. Si Gina Pop (foto) prefera hip-hop. "La petreceri, nu ma bat cu nimeni ca sa opreasca manelele, insa am pretentia ca acestea sa fie stilizate si de calitate." Cristi de la Haiducii considera ca hip-hop-ul este singurul gen muzical care are ceva de transmis. Dar manele? "Sunt cateva piese, le pot numara pe degete, care s-ar putea numi piese de suflet, de dragoste, exceptand insa beat-ul caracteristic." Romancutza Oana nu vrea manele sub nici o forma, iar daca nimereste in toiul unei petreceri cu manele, se retrage pur si simplu, fara sa supere pe nimeni. "Ascult hip-hop, pentru ca este muzica noii generatii, iar eu fac parte din ea." (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden