x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Mariajul" se apropie de sfarsit

"Mariajul" se apropie de sfarsit

28 Iun 2004   •   00:00
"Mariajul" se apropie de sfarsit

"Sot si sotie" a ajuns la final. Nu, nu! Nu e vorba de nici un divort, de nici o despartire lacrimogena. Pur si simplu simpaticii prezentatori si "casnicia lor buclucasa" sarbatoresc nunta de aur si... gata! Oricine are nevoie si de-o pauza...

MIRUNA MIHALCEA

In 1997 se nastea "Sot si sotie". Un format de divertisment "nasit" de Lazarov. Tinerele familii cu cel putin un copil urmau sa fie tinta principala a concursului. Si micile secrete aveau sa fie sarea si piperul. Ce? A auzit cineva de mariaj fara secrete? Nu cred. Iar emisiunea "Sot si sotie" le-a exploatat. Asa... pentru savoare. Ca, vorba aceea, daca nu le-ar fi avut, nu s-ar fi povestit. Despre camerele de luat vederi. Si hotelul din Bucuresti, care s-a vrut si el partas la frenezia evenimentelor. Unde harnicutii au indurat 104 farse, timp de 13 zile, cu cate 8 camere ascunse. Fara sa aiba habar ce se-ntampla cu ei.

Hipnotizatorul

Acelasi teatru, aceiasi actori. Care se lasau hipnotizati. Rezulatul? Confuzie, lacrimi, suspine si imbratisari. Pana la urma, era doar un joc. Vorba lui Ernest, ca-mi adusei aminte: "Fratilor, e un show, trebuie sa ne simtim bine!".

Adio, dar ramai cu bine!

Azi si maine, mare finala mare la "Sot si sotie". Luni barbatii. Ioana e cu domnii, Cove cu doamnele. Regie de exceptie, ei cu barbi, ele cu o schimbare de look radicala, suspans si marii castigatori. "Sotul si sotia anului" pleaca acasa cu 200 de milioane si cu o masina pe masura. Cu o experienta-n plus si cu voie buna.

CE ZICEA IOANA

CASTIG. "Stagiul la aceasta emisiune este exact ce-mi trebuie pentru momentul in care voi interpreta si eu acest rol". Alaturi de iubitul ei, cu care este impreuna de sase ani si care-i este "si contrapondere si echilibru".

ATMOSFERA. S-a simtit extraordinar. Pentru ca-si dorea de mult sa participe la un format marca Lazarov, mai ales ca pasiunea ei ramane divertismentul. Cu Cove s-a-nteles de minune, pentru ca e "jovial, dornic mereu sa-i ajute pe ceilalti.

PROIECTE. "Fug in vacanta". Impatimita a calatoriilor, Ioana se-ndreapta spre Portugalia.

CE ZICE COVE

CASTIG. "Ma bucur ca mi s-a incredintat responsabilitatea de a duce pe umeri o emisiune atat de completa". Pentru el, acest proiect a fost un test la care crede ca s-a descurcat onorabil.

ATMOSFERA. I-a suras ideea de a arata ca mariajul poate fi o alegere buna, ca familia te poate implini si ca a te casatori nu inseamna automat a renunta la tine, la independenta si la libertate. "Ioana a fost o partenera extraordinara" si spera ca acest nou cuplu televizual sa colaboreze in continuare.

PROIECTE. La prieteni, in Austria. Apoi Cerbul de Aur si, cu putin noroc, alte emisiuni pe vara si pe toamna.
×
Subiecte în articol: antimonden