x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Marian Darta va juca in filmul "Margo"

Marian Darta va juca in filmul "Margo"

02 Dec 2004   •   00:00

Excentricul Marian Darta, desemnat in urma cu doi ani "Cel mai bun hair-stylist roman", a primit un rol in filmul "Margo".

"ALTFEL". Marian Darta, cel mai excentric hair-stylist roman
Regia productiei este semnata de Ioan Carmazan, el fiind si cel care l-a distribuit pe Marian in acest film: "Am fost ales chiar de regizor, datorita look-ului meu excentric. Romanii inca nu sunt obisnuiti cu persoanele care arata mai altfel. Pentru ca dintotdeauna mi-am vopsit parul si am purtat haine extravagante, am fost privit ca un extraterestru. Tocmai de aceea, circul, de vreo 20 de ani, doar cu taxiul. Am fost si in alte tari, dar, acolo, daca apari in mijlocul drumului in pijama nici ca-i pasa cuiva", spune Marian.

CONSILIER DE IMAGINE. El va juca alaturi de haiosul actor Marius Vizante, care va interpreta rolul unui fotograf. Marian este unul dintre cei mai apreciati hair-stylisti romani, asa ca multe vedete au dorit sa se coafeze la salonul sau: "Le-am aranjat pe fetele de la Blondy, pe Andreea Antonescu sau Anda Adam. In privinta vedetelor de televiziune, pot spune ca arata ceva mai bine de cand posturile tv si-au angajat consilieri de imagine. Stiristele vor sa se apropie cat mai mult de look-ul profesionistelor de la CNN sau BBC. A fost o vreme cand VIP-urile feminine din Romania apareau pe «sticla» cu parul nevopsit la radacina, ca niste amarate. Nu e normal sa nu te ingrijesti, mai ales daca esti persoana publica. Trebuie sa fii aranjata chiar daca stai in casa, caci nu se stie niciodata cine bate la usa!". Ca o dovada ca Darta este o vedeta mai ciudata e si faptul ca, anul trecut, a tinut mortis sa-si marite catelusa. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden