x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mihai Bendeac recunoaște că nu i-au plăcut niciodată operele unui mare scriitor român

Mihai Bendeac recunoaște că nu i-au plăcut niciodată operele unui mare scriitor român

31 Aug 2016   •   23:15
Mihai Bendeac recunoaște că nu i-au plăcut niciodată operele unui mare scriitor român
Sursa foto: Mihai Stetcu/Gabriela Arsenie

Cel de-a doilea sezon al emisiunii iUmor, ce va începe în această toamnă la Antena 1, promite numere amuzante și spectaculoase de stand-up comedy, actorie, muzică, dans, dar și momente care întrec orice imaginație.

Surprizele nu vin doar din partea concurenților, ci și din partea juraților care vor fi mai sinceri ca oricând, iar printre glumele lor se vor strecura și câteva confesiuni.

Deși examenul de bacalaureat nu i-a dat deloc bătăi de cap lui Mihai Bendeac, acesta recunoaște totuși că operele lui Mihail Sadoveanu nu i-au plăcut niciodată: ,,N-am suportat niciodată operele lui Sadoveanu... m-au pierdut pur și simplu’’, a destăinuit juratul.

În completarea lui a venit și Cheloo, care a adaugat că el a fost doar prezent la BAC, nu și foarte implicat. Ba chiar își făcuse o ambiție ca într-un an școlar să nu aibă nicio medie de cinci, numai că profesorul de la sport i-a încurcat socotelile dându-i nota șapte: ,,Nu am avut nicio medie de cinci, doar proful de sport mi-a stricat combinația și mi-a dat șapte, spunându-mi că eu fac sport.’’, a spus Cheloo.

 

Ce secrete vor mai dezvălui jurații de la iUmor, telespectatorii Antenei 1 vor afla în această toamnă.

 

×