x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/ DE LA VIP-URI ADUNATE - 8 iulie 2004

MONDEN/ DE LA VIP-URI ADUNATE - 8 iulie 2004

08 Iul 2004   •   00:00
PITIS A FURAT SALUTUL LUI MINCULESCU. "Infractiunea" s-a produs marti seara, la sala Ronda a Hotelului Intercontinental, unde a avut loc o editie aniversara a decernarii Premiilor revistei VIP. "Motu’" Pitis a fost invitat la cea de-a 50-a editie a acestor premii pentru a-i inmana lui Aurel Mitran diploma pentru categoria "Evenimentul lunii", pentru organizarea concertului Cesariei Evora. Primele cuvinte ale lui Motu’ au fost "Buna seara, prieteni!", ce-i drept, rostite mai "palid" decat o face vocalistul trupei Iris, Cristi Minculescu. In plus, Pitis a mai vrut sa iasa in evidenta si prin alt gest: s-a descaltat, vezi Doamne, pentru a fi in ton cu diva desculta, Cesaria Evora. Ramas fara formula lui de salut, Minculescu n-a mai putut decat sa rosteasca un sec "Buna seara tuturor".

IURIE DARIE A FACUT-O DE OAIE. La intrarea in sala Ronda, pasind agale la bratul sotiei sale, Anca Pandrea, "Iura", cum este alintat actorul, s-a impiedicat de podiumul improvizat. Pentru a drege busuiocul, actorul a dat vina pe platforma destinata prezentarii de moda. Oricum, septuagenarul actor mai umbla ca un june prim, cu cat mai multi nasturi descheiati la camasa.

PREMIANTII VIP. Folkistul Ducu Bertzi i-a urat lui Emil Boc, castigatorul alegerilor locale pentru Primaria Clujului, sa bocaneasca "cu noroc". Politicianul a fost desemnat de cei de la VIP drept "Surpriza lunii". Printre premiantii serii s-au mai aflat Nicu Alifantis ("Premiul Special"), Societatea Romana de Radiodifuziune ("Premiul de excelenta"), Romeo Stavarache ("Omul lunii"). (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: antimonden