x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Staruri de pe mapamond - 25 iunie 2004

MONDEN/Staruri de pe mapamond - 25 iunie 2004

25 Iun 2004   •   00:00
David Bowie si-a intrerupt un concert din cauza durerii. In timpul spectacolului sustinut la Praga, cantaretul a fost nevoit sa paraseasca scena din cauza unei dureri acute la umar. Dupa o pauza de 10 minute, Bowie s-a intors in fata publicului, si-a cerut scuze, a mai cantat doua melodii, dupa care s-a retras in culise, informeaza BBC. Purtatorul de cuvant a precizat ca este vorba doar de un "nerv rasucit", care nu va afecta continuarea turneului de 62 de zile sustinut de Bowie in America de Nord si Europa.

Vacanta greceasca pentru Tom Hanks. Castigator al premiului Oscar, Tom Hanks si sotia sa, Rita Wilson, se bucura de un concediu departe de ochii lumii. Cei doi s-au retras pentru cateva zile pe insula Antiparos din Marea Egee, un loc izolat, in care nu se poate ajunge decat cu bacul. Insula Antiparos se afla la aproape 400 de kilometri sud-est de Atena si este locuita de doar 800 de persoane.

Justin sarbatoreste muzica rock’n’roll. Iubitul lui Cameron Diaz va onora aniversarea a 50 de ani de la aparitia muzicii rock’n’roll printr-un concert sustinut in orasul natal al lui Elvis, Memphis. Billy Bob Thornton va fi gazda spectacolului care se va transmite pe 5 iulie, de la studiourile in care Elvis si-a inregistrat binecunoscuta piesa "That’s All Right, Mama".

Divort cu scandal pentru Halle Berry. Eric Benet, fostul sot al lui Halle, este hotarat sa obtina cat mai multi bani de la actrita. In acest scop, el a atacat in justitie contractul prenuptial incheiat inainte de mariaj. In plus, o foloseste ca scut pe fiica lui, India, acum in varsta de 12 ani, pe care Halle a crescut-o ca pe propriul copil. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden