x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Stirile zilei

MONDEN/Stirile zilei

09 Dec 2004   •   00:00

10 DECEMBRIE 2004

Licitatie - Bretele de milioane

Dupa lupta care a avut loc, in direct pe Radio 21, pentru camasa lui Mircea Radu, a venit randul altei personalitati sa doneze un obiect personal la "Dimineata dementa". Asadar, Marius Tuca si-a scos bretelele. La licitatie. De curand, directorul Jurnalului National a mai donat, la o licitatie de acest gen, o masina de scris. Unul dintre ascultatori nu s-a lasat pana n-a pus mana pe legendarele bretele ale lui Tuca, chiar daca a trebuit sa scoata din buzunar sapte milioane de lei. Campania "Buzdugan si cu Morar, de Craciun fac dar din dar" a fost initiata pentru Paul Ungureanu Mironov, un baietel de 8 ani care nu poate sa mearga si vrea sa-si continue tratamentul in Ucraina. (Catalina Iancu)

Norocoasa - Delia Matache se logodeste

Ieri, in cadrul emisiunii Trupa DP 2 (TVR 2), Delia Matache (ex N&D) (foto) a facut un anunt de maxima importanta pentru natiune. Ea a declarat ca, pana la sfarsitul anului, se va logodi cu cel pe care il iubeste de ceva vreme. Delia a avut doar cuvinte de lauda la adresa viitorului sot, chiar daca presa l-a catalogat ca fiind neserios. Cei doi locuiesc impreuna, dar, cu toate acestea, solista nici ca face pe gospodina. (Simona Ecovoiu)

Venituri - Dan Negru, prezentator de moda

Fiecare vedeta incearca sa-si mai rotunjeasca veniturile. E si cazul lui Dan Negru (Antena 1) care a acceptat, pentru o suma frumusica in euro, sa fie amfitrionul unui show de moda. Marti seara, el a urcat pe scena Hotelului Hilton pentru a ne prezenta manechinele ce au imbracat tinute vestimentare italiene, marca Balizza. Alina Sorescu, bebelusele Oana si Delia si interpreta Miki au defilat si ele pe podium. Dan a fost nevoit, in culise, sa stea cu spatele, pentru ca fetele sa se poata schimba. (Simona Ecovoiu)
×
Subiecte în articol: antimonden