x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 1 iulie 2004

MONDEN/Suete - 1 iulie 2004

01 Iul 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  1 iulie 2004

Sorana de la A.S.I.A. si-a cumparat masina de cusut

Multa vreme, componentele formatiei A.S.I.A. au aparut la concerte in uniforma. Au ramas memorabile maletele si pantalonii gri cu bretele, tinutele de "dalmatieni", cu pete in alb si negru, sau blugii sfasiati si cizmele gen muschetar. Si asta in ciuda faptului ca toate au acasa sifonierele tixite cu haine. Mai nou, cantaretele au pus "o cireasa amara" pe tort si s-au dezbracat complet in acest nou videoclip. Doar pentru cateva secvente. Cea mai pasionata de design vestimentar este Sorana. Ea si-a achizitionat, de curand, o masina de cusut si isi croieste singura modelele pe care si le doreste. "Am cumparat-o de la televizor, daca pot spune asa. Adica, dupa ce am vazut-o prezentata la shopping tv. Desi am trei sifoniere pline cu haine, nu ma indur sa le arunc. Problema este ca de multe dintre ele ma plictisesc repede, insa nu-mi vine sa le dau si le modific." Este posibil ca pasiunea interpretei sa se transforme intr-o afacere, caci ii merge mana destul de repede la croitorie. Cine stie, poate peste vreo cativa ani le va face concurenta Doinei Levintza sau Zinei Dumitrescu! (Catalina Iancu)

Loredana canta din nou cu Directia 5

Cuplul de aur al muzicii pop romanesti este gata sa se refaca 100%. Surse din anturajul Loredanei Groza si al lui Marian Ionescu sustin ca artistii vor canta din nou impreuna, de la jumatatea lunii iulie, in teatrele de vara de pe Litoral. Aceasta colaborare, aparuta dupa multi ani de raceala intre Loredana si Marian, este pusa la cale de organizatorii de spectacole. Loredana si Directia 5 repeta atat piesele care le-au adus consacrarea, cat si melodii nou-noute. (Horatiu Tudor)

Nelu Ploiesteanu’, la Cerbul de Aur!

Muzica lautareasca veche castiga teren. Daca la decernarea Premiilor MTV au fost invitati Ionita si Viorica din Clejani, unde au ridicat sala in picioare cu melodia "Bordeias", la Cerbul de Aur este asteptat sa sustina un recital celebrul lautar Nelu Ploiesteanu’. Din pacate, el nu va canta impreuna cu Gheorghe Dinica si Stefan Iordache, alaturi de care a inregistrat doua CD-uri, deoarece actorii nu se inghesuie sa apara in public in calitate de interpreti. Si, chiar daca are probleme cu coloana din cauza acordeonului de 19 kilograme, Ploiesteanu’ nu vrea sa-si dezamageasca fanii, astfel ca va canta si la acest instrument. (Simona Ecovoiu)

Sanda Ladosi s-a apucat de gradinarit

Proaspat mutata intr-o casa noua din cartierul Baneasa, Sanda Ladosi profita de faptul ca are curte pentru a gradinari. "Am copilarit foarte mult la tara si-mi e drag sa am grija de plante. In Bucuresti am tot stat in apartamente intunecoase si mi-au putrezit o gramada de flori, dar noua casa e luminoasa, deci buna pentru plante", ne-a spus Sanda. Interpreta foloseste la maximum fiecare coltisor al curtii sale pentru a planta flori. Gradinaritul nu se desfasoara insa "dupa ureche", ci urmand strict sfaturile unui inginer horticultor. Ultima achizitie sunt trandafirii, pe care Sanda abia asteapta sa-i puna in pamant. (Dana Ciobanu)

PICANT

Andrei Gheorghe si-a umilit colegii de breasla, dupa ce a intervievat vedetele internationale in rusa si engleza. Asteptam un invitat chinez! (S.E.)

Cristina de la Blondy a imbracat, la un concert, o rochie pe care a dat nu mai putin de 800 de euro. Asa corp, asa haine! (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden