x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 10 iulie 2004

MONDEN/Suete - 10 iulie 2004

10 Iul 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  10 iulie 2004

Roxana isi doreste cascade cu motocicleta

Chiar daca are deja un an si jumatate de antrenamente de cascadorie, Roxana Andronescu (foto), solista trupei Spin, nu s-ar incumeta sa faca bungee-jumping sau sa se dea in montagne-russe. "Sunt o persoana realista, iar cascadoria m-a invatat sa calculez mult mai atent riscurile. De aceea nu ma tenteaza ideea de a face bungee-jumping in Romania. Cat priveste montagne-russe, am vazut atatea nenorociri la stiri, ca nu am incredere in felul in care sunt montate si intretinute aceste dispozitive", spune Roxana. Totusi, dupa ce va participa la "Cerbul de Aur", cantareata-cascador vrea sa incerce senzatiile tari date de sky diving si scuba diving. " Cu prima ocazie cu care ajung la mare, vreau sa fac scuba diving." De asemenea, Roxana Andronescu este hotarata sa-si ia permisul de conducere categoria A, pentru a putea invata si executa cascade care implica motociclete. (Dana Ciobanu)

Elena Carstea va munci pe un vas de croaziera

Elena Carstea si-a luat gandurile "muzicale" de la Romania. A batut palma cu o firma din Miami care organizeaza croaziere. Evident, pentru prestatii artistice. Peste numai doua saptamani, Elena pleaca pe meleagurile "Unite" ca sa oficializeze "relatia" ei cu croazierele, adica sa dea un autograf pe contract. "Din pacate, in Romania, mai rar", suspina Carstea. "La noi, numai "fetitele" si "fustitele" conteaza." Oare pe vas, nu?! (Miruna Mihalcea) Laura Andresan e uituca Acum vreo cateva zile, Laura Andresan si-a dus telefonul mobil la reparat intr-un centru de depanare din Bucuresti. Zapacita de caldura, probabil, controversata blonda si-a uitat cartela sim in aparat, astfel ca persoanele care au pus mana pe telefon au avut acces la numerele din agenda electronica a mobilului. Si ca sa ramana cu o amintire de la bomba cu silicoane, unul dintre angajatii respectivului centru a copiat numerele de telefon ale unor importanti oameni de afaceri si fotbalisti, de ale caror nume este legata notorietatea Laurei. (Dana Ciobanu) Cristi Enache a facut accident la karting Aflat pe pista de karting a lui Dumitru Sechelariu, din Bacau, Enache s-a luat la intrecere cu trompetistul si percutionistul trupei. Nervos ca cei doi i-au luat fata, vocalistul a recurs la un gest necugetat, asemanator cu ceea ce vedem la Formula 1. Nici mai mult nici mai putin, Cristi a intrat cu kartul in colegii de trupa. Nesabuinta avea sa-l coste destul de scump, pe langa spaima trasa, Cristi Enache fiind obligat sa plateasca despagubiri in valoare de aproximativ 50 de milioane de lei, suma ce reprezinta avarierea celor trei masinute. Chiar daca esti vedeta cand faci o boacana, scoti bani din buzunar. (Horatiu Tudor)

PICANT

Irinei Pacurariu i-ar placea sa se reincarneze intr-un leu, pentru ca numai asa ar putea avea jungla la picioarele ei. (D.C.)

La Festivalul "Delfinul de aur", Alina Sorescu a facut parte din juriu. Ea le-a dat micutilor doar note de sase. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden