x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 2 iulie 2004

MONDEN/Suete - 2 iulie 2004

02 Iul 2004   •   00:00

Raluca are fata... de perna!

Grea e dragostea cand te despart mii de kilometri de persoana iubita! Asa se intampla si in cazul porumbeilor Raluca Tanase (Bambi) si Nicolae Mitea (fotbalist la Ajax Amsterdam). Zilele trecute, ei si-au petrecut o scurta vacanta la Mamaia si intentioneaza sa se viziteze cat se poate de des. Insa, din nefericire, cei doi nu se pot muta impreuna, pentru ca Raluca trebuie sa-si vada de muzica si studii la Bucuresti, iar Niki nu poate parasi formatia la care joaca. In ciuda faptului ca vorbeste la telefon cu iubita lui ore in sir, Nicolae nu stie cum sa-si mai stinga dorul. De aceea, apeleaza la tot felul de "trucuri". Ultima gaselnita? Fotbalistul a imprimat poza cu fata Ralucai pe toate fetele de perna pe care le are in apartamentul sau din Amsterdam! Asa adoarme si se trezeste privind-o pe Raluca! (Dana Ciobanu)

Gloria Gaynor va avea o limuzina la dispozitie

Gloria Gaynor vine sambata la Bucuresti, la ora 15:25, urmand ca in seara aceleiasi zile sa sustina un recital la Palatul National al Copiilor, la sfarsitul spectacolului de selectie a concurentilor romani pentru Cerbul de Aur. Interpreta, insotita de managerul sau, Richard Walters, va fi cazata la Hotel Marriott si va sta in Romania mai putin de 24 de ore. O limuzina va sta permanent la dispozitia ei, in cazul in care va dori sa se plimbe prin Bucuresti. Gloria Gaynor a cerut sa aiba pregatite la cabine peste de foarte buna calitate, legume (salate, rosii proaspete), fructe, branzeturi, diverse sosuri, cafea, ceai de plante, lapte si miere, suc de fructe de padure. (Dana Ciobanu)

PICANT

Dan Bittman s-a apucat din nou de fumat. Solistul, mai nou si actor, nu mai fuma de doi ani. Asta pana acum cateva zile, la avanpremiera filmului "Orient Expres", in care a fost distribuit de Sergiu Nicolaescu. Din cauza emotiilor foarte mari, Bittman n-a mai putut rezista tentatiei tigarilor. (R.I.A.)

Lui Vali Barbulescu i-au murit laudatorii. Astfel a ajuns sa se promoveze de unul singur la postul de radio unde este angajat. Adica, la Pro FM. Probabil ca inca mai spera ca cineva sa-l bage in seama si sa-l scoata vedeta, mai ales acum cand a scos pe piata albumul "Safe sax". (C. I.)

Designerul vestimentar Cornel Gache a revenit in Romania. Chiar daca s-a stabilit in Italia, unde a fost consilier de imagine la "Academia de moda" din Napoli, Gache s-a intors in tara cu ganduri mari. Vrea sa-si deschida o casa de moda pentru barbati. Acum cateva zile s-a insurat cu o jurista. (R.I.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden