x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 26 iunie 2004

MONDEN/Suete - 26 iunie 2004

26 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  26 iunie 2004

Miki a zis "NU!" Cerbului de Aur

Pe 3 iulie, 15 artisti ar fi trebuit sa se bata pentru trei locuri destinate romanilor la Festivalul Cerbul de Aur. Insa Miki si-a retras din concurs piesa "Fara tine", pe care urma sa o interpreteze in duet cu Pepe. Astfel ca au mai ramas doar 14 in cursa pentru Cerb. Cum de a renuntat Miki la sansa de a urca pe scena din Brasov? Simplu! Este in focuri pentru lansarea unui nou album in luna iulie si nu mai are timp pentru Festival. Iar aparitia pe piata a produsului muzical nu poate fi amanata, caci cantareata, care odinioara avea "K-pital", are acum numai piese latino, tocmai bune pentru sezonul estival. Interesant este faptul ca Pepe, partenerul lui Miki, habar n-avea ca ar fi putut participa la Cerb: "Nu m-a anuntat nimeni. Dar mi-ar placea sa merg la Cerbul de Aur. Mi-ar placea si mai mult sa castig Cerbul!" Va reamintim ca regina muzicii disco, Gloria Gayner, va sustine, pe 3 iulie, un recital de o jumatate de ora la Palatul Copiilor. Pretul unui bilet este de 250.000 de lei. (Dana Andronie)

Gigi Becali catre Carcotasi: "Sunteti niste gunoaie!"

E clar ca Gigi Becali nu are simtul umorului, din moment ce nu gusta emisiunea "Cronica Carcotasilor", unde adesea a fost luat in vizor. Gigi a profitat de invitatia la OTV si i-a atacat pe Huidu si Gainusa: "Pun eu mana pe zdrentele de Huidu si Gainusa. O sa vada ei! Sunt niste jeguri. Dupa aceea, voi raspunde in fata legii pentru ce le voi face, dar nu-mi pasa de niste gunoaie!". Bineinteles ca Serban Huidu a ripostat, dar, suprinzator, intr-un mod pacifist: "Ne luam de el, caci are o filozofie de viata tare "interesanta". Gigi Becali nu este un om rau, desi spune lucruri rele. Eu ii intorc si celalalt obraz, ca un adevarat crestin". (Simona Ecovoiu)

Spitalul de Urgenta are editie de lux

Dan Helciug si Vali Craciunescu pregatesc un album surpriza. Este vorba de o editie "de lux", in limba engleza, care va cuprinde cele mai rasunatoare 12 piese ale formatiei Spitalul de Urgenta si care va fi lansat la sfarsitul lunii august. "Nu cred ca prea multi romani isi vor permite sa ne cumpere albumul. Dar fanii din strainatate vor putea, cu siguranta, sa-l achizitioneze". (Miruna Mihalcea)

Pentru Jean Paler, toti politicienii sunt... escu

Comicul Jean Paler va sustine pe Litoral, un numar umoristic cu tenta politica. "Nu mai dau nume, caci, in urma cu trei ani, un tip bine facut a intrat peste mine in cabina si a vrut sa-mi dea cu scaunul in cap, pe motiv ca facusem misto de Ion Iliescu. Asa ca am numit personajul central "...escu". Poate fi vorba despre Constantinescu, Iliescu sau Ceausescu". (Simona Ecovoiu)

PICANT

In anii ""80, Dan Teodorescu de la Taxi canta punk. Si o facea atat de bine incat a ajuns si la spital. Abia dupa sase luni si-a regasit vocea. (D. A.)

Nicolae Furdui Iancu se declara un mare admirator al "tripletei de aur" Luciano Pavarotti, Placido Domingo si Jose Carreras. (D.C.)

×
Subiecte în articol: antimonden