x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 28 iunie 2004

MONDEN/Suete - 28 iunie 2004

28 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  28 iunie 2004

A facut plaja la Monte Carlo cu Cristi Chivu

Spre deosebire de colegii sai de breasla, care se lauda care mai de care c-au mai cucerit un fotomodel, Cristi Chivu pare foarte discret in ceea ce priveste iubirile sale. Vestea ca s-a implicat intr-o noua relatie nu parea decat o barfa, caci, dupa cum se stie, fotbalistii nu pot iesi la o terasa c-o fata, ca deja toata lumea zice c-au ajuns in pat. Si mai ales ca de data aceasta n-a mai fost vorba de vreo tanara-manechin care vrea sa ajunga celebra peste noapte, ci de Maria Marinescu (foto). Chivu nici n-a negat, dar nici n-a vrut sa vorbeasca despre teme din afara terenului de fotbal. A preferat sa dribleze subiectul despre viata personala. Se vorbise prin targ ca cei doi au fost impreuna la Roma. Chivu a facut pe mutu, rezumandu-se doar la a spune ca n-a fost in Italia, ci in alta parte. De fapt, Maria si Cristi si-au petrecut vacanta in locul despre care se spune ca este paradisul milionarilor: la Monte Carlo. Cum nu sunt genul care sa frecventeze discotecile si cluburile de noapte, au preferat sa stea la plaja. Ramane de vazut daca Maria, crescuta in lumea buna, cu lectii de pian si de balet, se va adapta la viata dusa in preajma stadionului. (Catalina Iancu)

Al Bano, in duet cu Adrian Minune pe Litoral

Seria spectacolelor pe Litoral va incepe in cateva saptamani si organizatorii se gandesc la tot felul de formule, cat mai atragatoare, pentru a atrage publicul in teatrele de vara. Cea mai noua gaselnita consta in semnarea contractului cu macaronarul Al Bano care, in perioada 1-9 august, va canta in fiecare seara in cate o statiune. Interesant este faptul ca spectacolul se intituleaza "De ce ma minti", iar Al Bano va evolua alaturi de Adrian Minune si cuplul Liviu Guta-Daniela Gyorfi. De altfel, se ia in calcul ca Al Bano si Minune sa cante in duet celebra melodie "Nesun dorma". (Horatiu Tudor)

Botezatu si-a sfintit piscina

Desi s-a dus vestea despre extravagantele lui Catalin Botezatu, iata ca, intre atatea mondenitati, creatorul de moda se mai gandeste si la cele sfinte. In week-end, Bote a adus un preot sa-i faca o slujba la clubul Bamboo, pe care l-a redeschis de curand. Frumos a fost ca terasa era plina de fete frumoase care faceau plaja, care in costum de baie, care topless. Cum acestea nu se asteptau sa dea de sfintia-sa spunand Tatal Nostru prin discoteca, prin restaurant si chiar pe marginea piscinei, nu stiau cum sa-si acopere mai repede goliciunea. Insa parintele n-a avut treaba: a umblat cu cadelnita printre umbrelute, le-a binecuvantat pe cateva dintre ospatarite si, evident, pe patroni. (Catalina Iancu)

Andreea Balan si-a facut doua trupe

De cand a devenit studenta la Jurnalistica, se pare ca Andreea Balan a prins aripi si nu se mai multumeste doar cu statutul de cantareata. Mai nou, pustoaica s-a transformat in cautator de talente. Dupa mai multe zile si ore de vizionari si auditii, Balanca a pus pe picioare doua trupe de fete, Shock si Kristal. Spera ca macar una dintre ele sa ajunga la popularitatea fostei Andree. (Horatiu Tudor)

Angelea Similea a uitat ce trebuia sa cante

Indragita solista Angela Similea, care pe vremuri facea furori in muzica romaneasca, si-a cam iesit din mana. Invitata in cadrul emisiunii lui Horia Moculescu, "Atentie se canta", Similea s-a trezit ca nu-si mai aminteste versurile cantecului pe care-l interpreta live. Atunci a chemat ajutoare din public, moment care a fost urmat de o scurta pauza. Moculescu a aplaudat spontaneitatea solistei, desi prestatia Angelei Similea i-ar fi asigurat un loc fruntas in "Topul Rusinica". Norocul ei ca cei doi Carcotasi sunt in vacanta! (Roxana I. Ancuta)

PICANT

Anca Turcasiu n-a reusit la emisiunea "Vino mama sa ma vezi" sa mulga vaca. Pentru o cana de lapte, a primit multe cozi peste fata. (D. A.)

Cesaria Evora, cantareata de muzica fado, din Capul Verde, nu se poate desparti de tigara. Nici pe scena. Fumeaza din placere de mai bine de 20 de ani. (D.A.)

Dan Chisu este nu numai un regizor de seama, ci si un bun bucatar. La restaurantul lui, Dan sta in bucatarie si inventeaza retete pentru clienti. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden