x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 3 iulie 2004

MONDEN/Suete - 3 iulie 2004

03 Iul 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  3 iulie 2004

Luminita Anghel va prezenta Cerbul de Aur

Se pare ca, dupa divortul de influentul om de afaceri Marcel Puscas, interpretei Luminita Anghel ii merge din ce in ce mai bine. Daca pe vremea cand era maritata gurile rele spuneau ca succesul ei se datoreaza in mare parte influentei lui Puscas, iata ca Luminita demonstreaza ca este o femeie puternica si pe picioarele ei. Dupa ce anul acesta a obtinut pentru a doua ora consecutiv marele premiu la un festival in Kazahstan, Luminita Anghel adauga un nou succes in palmaresul sau. Ea a fost desemnata sa fie una dintre prezentatoarele Festivalului Cerbul de Aur de la Brasov. Ca toata gama sa fie completa, interpreta va face parte din juriul care va desemna reprezentantii Romaniei la manifestarea sus-amintita. (Horatiu Tudor)

Scuter de 1.000 de dolari pentru fiul lui Romica Tociu

Este normal ca parintii sa satisfaca orice capriciu al copiilor lor. Nici Romica Tociu nu face exceptie de la aceasta regula, mai ales ca norocul a dat peste el si a devenit proprietarul barului Bazuka din Statiunea Olimp. Sambata, fiul sau, Catalin, va implini 9 ani, prilej cu care si-a exprimat foarte clar ce doreste sa gaseasca dimineata in fata usii, atunci cand se trezeste. Tociu, ca un tata ascultator, i-a cumparat juniorului un scuter in valoare de 1.000 de dolari. Motoreta nu este una oarecare, ci seamana izbitor cu celebra Harley Davidson. In aceste conditii, e clar ca pustiul se va mandri, nevoie mare, in fata colegilor de joaca. (Horatiu Tudor)

Ombladon are din nou carnet de sofer

De o saptamana, Parazitii au o noua pagina web, www.3paraziti.com. Vizitatorii pot afla ca Parazitii fac o "muzica irefutabila, care nu se compara cu nici o muzica creata de danceri, houseri sau manelisti" sau ca "astazi, si cei care canta muzica populara fac playback". Din acelasi site, mai aflam ca Ombladon are din nou carnet de sofer, dupa ce "in urma cu doi ani fusese prins in stare avansata de crita la volan", iar Freaka este singurul artist roman caruia i s-a dedicat o piesa care-i poarta si numele (Nicola - "Freakadadisk"). (Dana Ciobanu)

S-a infiintat sindicatul liber al lautarilor

Reprezentantii muzicii lautaresti de altadata sunt indignati de amploarea manelelor in Romania. Astfel, la initiativa interpretului de muzica lautareasca Mitrita, s-a constituit sindicatul liber al lautarilor, dupa un model preluat de confratii sai din Danemarca. La aceasta miscare revolutionara au aderat si alti muzicieni, cum ar fi Jean Strugurel, Marian Viteza si celebrul Nicu Gigantu’. (Horatiu Tudor)

PICANT

Florin Piersic si-a pus oglinda pe usa de la intrare. El se uita amuzat pe vizor la cei care se aranjeaza in oglinda, in timp ce suna la usa. (S.E.)’

Nasu’ Radu Moraru nu este luat peste picior la serviciu. Pentru ca, zice el, a fost mereu sef, iar subalternilor le-a fost frica. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden