x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 30 iunie 2004

MONDEN/Suete - 30 iunie 2004

30 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  30 iunie 2004

Anna Lesko e timida, dar se trateaza

Frumoasa basarabeanca Anna Lesko a sustinut, in week-end, primul ei recital in Bucuresti incheind, astfel, un turneu ce a cuprins majoritatea oraselor din tara. Cum era si normal, a avut loc o conferinta de presa la Teatrul de vara "Mihai Eminescu", unde ziaristii s-au imbulzit pentru a afla cat mai multe amanunte despre albumul "Pentru tine", dar si despre viata ei particulara. Din pacate, Anna Lesko a dat dovada de o timiditate excesiva in fata reporterilor, preferand sa-l lase pe directorul de la Nova Music, Ovidiu Stroescu, sa vorbeasca in locul ei. N-ar fi fost un capat de tara daca domnul Stroescu nu ar fi afisat o atitudine nerespectuoasa fata de mass-media, acesta considerand ca este ceva obisnuit sa le turuie ziaristilor cu gura plina de sticks-uri. Oricum, Anna Lesko a atras atentia prin vointa de care da dovada pentru a se impune in show-biz-ul romanesc: "Pas cu pas, imi voi construi cariera, in asa fel incat lumea sa vorbeasca admirativ la adresa mea, chiar daca acum dovedesc destula timiditate fata de presa si public". (Horatiu Tudor)

O-Zone: Discul de Diamant pentru vanzarile din Franta

O-Zone culege primele roade ale succesului inregistrat in Europa cu piesa "Dragostea din tei". Dupa ce au luat discul de platina in Germania, Dan, Arsenie si Radu sunt invitati pe 5 iulie, intr-un show de televiziune in Franta. Basarabenii vor participa la o conferinta de presa la sfarsitul careia li se va inmana Discul de Diamant pentru cele peste 750.000 de discuri vandute in aceasta tara. Printre ultimii artisti straini recompensati cu Discul de Diamant in Franta se numara Shakira, Geri Halliwell si Eminem. Periplul "o-zonistilor" in lume continua cu show-uri la Beirut (Liban) - 7 iulie, Palma de Mallorca (Spania) - 8 iulie si Moscova (Rusia) - 10 iulie. (Dana Ciobanu)

Max Cavalera vine in Romania cu un autocar impartit in 16 compartimente

Dupa cum se stie, pe data de 1 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti, va avea loc un eveniment rock de zile mari. Grupul Soulfly, al carui lider este celebrul Max Cavalera, fondatorul trupei Sepultura, va sustine un recital de 90 de minute, incepand cu ora 21:00. Membrii formatiei vor sosi la Bucuresti cu autocarul lor de turneu, care are nu mai putin de 16 compartimente, cu toate dotarile necesare. Una dintre conditiile impuse de Cavalera, organizatorului Sfinx Experience CDA, este ca, in prezenta lor, sa fie interzis fumatul sau consumul de bauturi alcoolice. (Horatiu Tudor)

Fabrizio Faniello a suferit un accident de masina

Va mai amintiti de frumuselul interpret maltez Fabrizio Faniello, cel care anul trecut a cantat in duet cu Andreea Antonescu? Dupa ce i-a facut ochi dulci romancutei noastre (si, atat!), maltezul s-a intors acasa si nici ca am mai auzit de el. Recent insa, ziarele din intreaga lume au relatat cu lux de amanunte accidentul de masina in care a fost implicat Fabrizio. Iesise omul la o plimbare cu masina dupa un scandal cu a lui iubita. Probabil gandul i-a zburat la ea, din moment ce n-a mai putut stapani volanul. S-a ales cu vanatai pe fata si cu masina paradita. (Simona Ecovoiu)

PICANT

Daca si-ar putea alege numele de familie, Cristi Gretcu ar vrea sa-l cheme, pe rand, Rockefeller, Gates, Trump sau Dolanescu. (D.C.)

Loredana isi sacrifica sarbatorile pentru a canta. "Stiu ca va veni o vreme cand nu voi mai fi atat de cautata si va fi foarte plictisitor." (D.C.)

×
Subiecte în articol: antimonden