x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete

MONDEN/Suete

23 Mar 2005   •   00:00

24 MARTIE 2005

Ionut isi cumpara un armasar pe masura

Imaginati-vi-l pe Ionut Dolanescu, mandru, pe un cal negru, umbland prin Bucuresti. Nu este o situatie nerealizabila, ci chiar ar fi posibil sa-l vedem pe artistul Dolanescu jr intr-o astfel de ipostaza. Ionut vrea neaparat sa-si ia un armasar, pasiunea pentru acest animal nobil avand-o de copil, inca de pe vremea cand doi dintre unchii lui se ocupau cu cresterea si intretinerea cailor. "Stiu sa calaresc foarte bine si intotdeauna cand am timp liber merg la un centru de echitatie." Ionut intentioneaza sa participe la o licitatie de cai, eveniment ce va avea loc peste o saptamana, langa Sibiu. "La Sambata de Aur, se stie ca este o herghelie mare, asa ca, daca voi ajunge pe-acolo, voi lua si eu parte la acea licitatie. Daca nu, o sa-mi fac drum pana la Lugoj. Acolo stiu sigur ca sunt niste cai superbi, de unde-mi pot alege unul pe masura." Dupa ce-si va achizitiona armasarul, solistul il va duce la casa din Persinari, de langa Targoviste. Cum va calari prin mai multe locuri, Dolanescu isi va cumpara din Austria o rulota speciala pentru cai, pe care o va atasa jeep-ului sau. (Roxana I. Ancuta)

Nepotul Angelei Similea, hair-stylist pe vas de croaziera

Sorin Similea, nepotul solistei Angela Similea, a obtinut un contract de sapte luni pe un vas de croaziera din Miami. El a fost angajat in calitate de hair-stylist si va ajunge la destinatie saptamana viitoare: "Mi-am depus dosarul la o firma din Brasov si mi s-a aprobat mai repede decat ma asteptam. Astfel, mai mult de o jumatate de an, voi lucra ca beauty manager. Voi fi platit cu suma de 2.500 de dolari pe luna, dar precis voi strange mai multi, caci bacsisurile sunt grase. In plus, ma bucur ca voi vizita multe tari". Sorin nu va renunta nici la salonul de coafura pe care il are in Bucuresti, dar de care va continua sa se ocupe asociatul sau. Tot pe vas de croaziera au mai prestat si interpretele Silvia Stefanescu si Stela Enache. (Simona Ecovoiu)

Dobrovolsky, la inchisoare!

Detinutii din Inchisoarea Rahova sunt fani inraiti ai emisiunii "Guerrilla de dimineata". Eugen Istodor, autorul cartii "Vietasii de pe Rahova", a descoperit ca unul dintre condamnatii pe viata pentru crima, dar mare consumator de "Guerrilla", si-a schimbat "numele de scena" utilizat in inchisoare. Astfel ca, din Doreata Florin, el a devenit Dobrovolsky. Pana si gardienii il striga pe Doreata Dobrovolsky! Vedeta de pe 94,8 FM s-a intalnit la inchisoare cu tizul sau, pentru a participa si la lansarea cartii lui Eugen Istodor. (R.I.A.)

Mariana Nicolesco isi cumpara matase din India

Dupa o intalnire la Paris cu directorul general UNESCO, Koichiro Matsuura, soprana Mariana Nicolesco voia sa plece in India si in Maroc. De la New Delhi si din Marrakesh, artista obisnuieste sa-si achizitioneze matase si alte materiale pretioase. Insa, a trebuit sa se intoarca in Romania, pentru Opera Hansel si Gretel de Humperdinck, primul spectacol de opera prezentat pana acum de studentii Universitatii Transilvania. (R.I.A.)

Pavel Stratan are frate cantaret

Putini stiu ca interpretul basarabean Nelu este fratele mult mai cunoscutului Pavel Stratan. Ion - asa cum il cheama pe Nelu in buletin - s-a gandit ca ar putea sa cante prin 2000, dar i-au trebuit patru ani pentru a iesi cu o piesa pe radio, alaturi de colegul sau, Adrian Ursu. Acum are deja trei piese si filmeaza primul sau videoclip, pentru cantecul "Ultima noapte". Un clip care poate fi numit exotic, de vreme ce eroina principala este o chinezoaica pe nume Iao. Ce-si mai doreste Nelu in viitorul foarte apropiat? Sa se lanseze peste Prut. Adica in Romania, in care fratele Pavel a ajuns nu numai celebru, ci si printre cei mai "scumpi" cantareti. (Dana Ciobanu)

PICANT

Andreea Berecleanu isi sarbatoreste ziua de nastere la Viena. Sotul ei i-a invitat, in secret, si pe socrii la cina festiva dintr-un luxos restaurant. (A.V.)

Dupa 55 ani de nai, Gheorghe Zamfir isi va prezenta astazi, de la ora 18:00, teza de doctorat, la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti. (A.V.)

Latin-loverul Pepe si-a schimbat caii-putere. Noua achizitie este un BMW seria 5, de culoare neagra. (A.V.)
×
Subiecte în articol: antimonden