x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete

MONDEN/Suete

21 Mar 2005   •   00:00

22 MARTIE 2005

Romanii ii platesc lui Michael Bolton o asigurare de 80 de milioane $

Desi se zvonise ca renumitul solist Michael Bolton nu va mai concerta in Romania, Pepino Popescu, impresar Memento Music, a infirmat ieri stirea, in cadrul unei conferinte de presa. Asadar, spectacolul va avea loc la data de 21 mai, la Sala Palatului, de la ora 20:00, pretul biletelor ajungand pana la 5 milioane de lei. Pentru show-ul mult asteptat, organizatorii se vad nevoiti sa-i plateasca vedetei o asigurare ce se ridica la fabuloasa suma de 80 de milioane de dolari. Michael va sosi in tara cu o zi inainte de concert, tocmai de la New York, si nu a comunicat deocamdata ce pretentii are in privinta cazarii si a meniului. Cei care se ocupa de protectia sa fac parte din aceeasi firma de paza care si-a oferit serviciile si in cazul lui Michael Jackson. (Simona Ecovoiu)

Rancea il face pe Botezatu actor

Nu multi stiu ca designerul Catalin Botezatu era cat pe ce sa faca parte din distributia spectacolului "Marchizul de Sade", ce se joaca pe scena Teatrului Odeon: "Din pacate, piesa a fost pusa la punct doar intr-o luna si nu aveam timpul necesar sa-mi pregatesc rolul, avand in vedere ca am avut de realizat si costumele actorilor", spune Botezatu. Totusi, regizoarea Beatrice Rancea, fosta Bleont, nu renunta la idee, anuntand ca-l va distribui pe Catalin, care are reale calitati actoricesti, intr-o alta piesa. Si, culmea!, Bote n-a fost admis la Actorie! "Actorul Florin Zamfirescu m-a picat la examen. Mi-a zis ca nu sunt facut pentru aceasta meserie." (Simona Ecovoiu)

Romania, pe locul 7 in topul Eurovision 2005

N-ar fi rau daca Luminita Anghel si Sistem ar obtine in finala Eurovision 2005 locul pe care-l ocupa acum in topul preferintelor vizitatorilor site-ului ! Voturile a peste 13.300 de persoane claseaza Romania pe locul al 7-lea, cu o cota de 2,7%. Locul intai in topul preferintelor este ocupat de Lituania, cel secund revenindu-i - surpriza! - Republicii Moldova, reprezentata de Zdob si Zdub. La editia din acest an a concursului Eurovision vor participa 39 de tari, dupa ce Libanul si-a anuntat retragerea oficiala. (Dana Ciobanu)

PICANT

Elena Vasile, componenta formatiei #ora, s-a hotarat sa se lanseze ca solista. Deja a inregistrat un album solo cu piese pop. (R.I.A.)

Vlad Craioveanu, Wilmark si Daniel Georgescu (DJ escu) au pregatit un cantec de razboi pentru meciul Romania - Olanda. (R.I.A.)

Familia Dianei Munteanu isi castiga painea din muzica: mama este cantareata de opera si opereta, tata - dirijor. Fata e doar VJ-ita la MTV. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden