x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 7 iulie 2004

MONDEN/Suete - 7 iulie 2004

07 Iul 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  7 iulie 2004

Mandinga isi ia sifonierul la mare

E frumoasa, sexy si danseaza provocator pe ritmuri latino. Nu toti admiratorii stiu cum o cheama, dar toata lumea ii spune Mandinga. Fiindca asa se numeste trupa a carei solista este. Elena Gheorghe, caci despre ea e vorba, si-a facut destul de repede loc in show-biz, cantand alaturi de cativa baieti, studenti la Conservator. Cu totii au luat lectii de samba, cumbia si cha-cha, iar grupul s-a format la initiativa lui Willmark. Elena este cea mai mica din formatie. Ieri a scapat de chinurile Bacului pe care l-a trecut cu bine, ca si celelalte colege de breasla. Acum, ca nu mai are nici o grija, isi face bagajele sa plece la mare. Dar ce bagaje! In timp ce unii isi arunca intr-o geanta doar costumul de baie si-un prosop, Elena isi ia tot sifonierul pe Litoral. Adica toate hainele. Si asta ca sa nu mai planga dupa vreo fusta lasata acasa. "Se vor strange cu siguranta vreo sapte valize", ne-a declarat cantareata. Ea va avea toata vara concerte la Mamaia si spera… sa faca valuri. (Catalina Iancu)

Joan Baez vrea sa manance doar supa de legume

Pregatirile pentru sosirea in tara a celebrei interprete folk Joan Baez sunt pe ultima suta de metri. Ea va concerta la Sala Palatului, pe data de 11 iulie, de la ora 19:00, pretul biletelor variind intre 500.000 si un milion de lei. Se pare insa ca organizatorul acestui spectacol, Fundatia Phoenix, este urmarit de belele. Saptamana trecuta, sediul firmei a fost spart. Hotii au indesat in geanta cinci calculatoare, pasapoartele pentru America ale membrilor trupei Compact si zeci de CD-uri cu muzica dance si... clasica. Au disparut si 200 de milioane de lei, bani stransi din vanzarea a peste 200 de bilete la concertul Joan Baez. Vestita artista se va afla pentru a doua oara in Romania si a optat sa se cazeze tot la Hotel Helvetia. Nici pretentii nu se poate spune ca are, din moment ce a cerut sa i se serveasca, in spatele scenei, doar supa de legume. (Simona Ecovoiu)

Antonio Furnari il ajuta pe Cornel Constantiniu

Interpretul de origine italiana Antonio Furnari este stabilit de zeci de ani in Romania, fapt care l-a apropiat foarte mult de artistii autohtoni. Cand s-a declansat, la inceputul lunii mai, campania pentru strangerea de fonduri necesare operatiei lui Cornel Constantiniu, Furnari a donat o suma importanta de bani. Dupa ce a citit in presa ca interventia chirurgicala se amana nejustificat, Furnari vrea sa mearga mai departe si va apela la un specialist din Bologna, pentru a-l consulta pe Constantiniu, in vederea unei posibile operatii. (Horatiu Tudor)

Ro-Mania a dat-o pe geamparale

Baietii de la Ro-Mania incearca marea cu degetul. Vor sa revina in peisajul muzicii romanesti si au produs o piesa, "Sa-ti sara basca", imbinand ritmurile etno-dance cu celebrele geamparele. Videoclipul melodiei a fost regizat de Cristi Dumitru si Cristi Gugu si a costat 5.000 de euro. (Horatiu Tudor)

PICANT

Maia Morgenstern este favorita la Globul de Aur si Oscar, in 2005, pentru "Cea mai buna actrita intr-un rol secundar". (D.C.)

Laura Stone, stabilita in Italia, zice ca vrea sa se mute in Mangalia. De ce ar da "Cizma" pe ruinele cetatii Callatis? (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden