x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Monica Bîrlădeanu recunoaște relația cu medicul Valeriu Gheorghiță: Îmi doresc să aflaţi adevărul direct de la mine

Monica Bîrlădeanu recunoaște relația cu medicul Valeriu Gheorghiță: Îmi doresc să aflaţi adevărul direct de la mine

de Redacția Jurnalul    |    14 Iun 2023   •   07:57
Monica Bîrlădeanu recunoaște relația cu medicul Valeriu Gheorghiță: Îmi doresc să aflaţi adevărul direct de la mine
Sursa foto: Hepta

În prezent manager al Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, al SRI, Valeriu Gheorghiță a devenit cunoscut după ce a fost preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) și raporta zilnic numărul de vaccinați.

Actrița Monica Bârlădeanu a dorit să lămurească lucrurile după ce în spațiul public au apărut imagini cu cei doi în ipostaze apropiate. Despre medicul Valeriu Gheorghiță se știa că este un bărbat căsătorit, iar vedeta face acum următoarele precizări:

"Dragilor, ştiu că circulă o ştire cu informaţii eronate vis-a-vis de relaţia mea personală şi, ca să nu vă faceţi gânduri sau să vă puneţi întrebări, îmi doresc să aflaţi adevărul direct de la mine: partenerul meu de viaţă e un bărbat "absolut necăsătorit", liber de orice obligaţie. Nu e o relaţie ascunsă, doar că am acest principiu de care mă ţin, să nu vorbesc public despre viaţa mea personală. Vă îmbrăţişez tare", a declarat Monica Bîrlădeanu despre relația cu Valeriu Gheorghiță, într-o postare pe rețelele de socializare. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×