x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nico: o luna pe lac

Nico: o luna pe lac

01 Dec 2004   •   00:00

Pentru Nicoleta Matei (foto) luna decembrie a inceput foarte bine. De curand, cantareata a terminat filmarile pentru videoclipul piesei "Asa cum vrei".

Desi regizorul Bogdan Toader are o bogata experienta in domeniu, se poate spune ca filmarile pentru piesa compusa de Laurentiu Duta au constituit o "piatra de incercare"! Si aceasta pentru ca Toader a trebuit sa puna la bataie nu doar intregul talent de care dispune, dar si o doza buna de rabdare. Filmarile au durat nu mai putin de o luna, din cauza programului extrem de incarcat al solistei. In timp ce se lucra pentru videoclip, intamplarile placute sau mai putin amuzante s-au tinut lant.

FRICOASA. De exemplu, cadrele luate pe scena de pe lac au fost filmate la o temperatura de doar cateva grade, iar Nico a tremurat bine, cantand iar si iar refrenul, pana cand regizorul a considerat ca imaginile rezultate erau asa cum isi dorea. Trebuie adaugat faptul ca interpreta a dat foarte multe batai de cap echipei cu care a colaborat. Oamenii au dus o adevarata munca de lamurire pentru a o convinge pe Nico sa urce pe scena montata de lac. Artistei ii era teama sa mearga acolo, in ciuda asigurarilor echipei de montaj ca platforma este foarte stabila.

"NU MA INSPIRA". Si alegerea actorului care a interpretat in "Asa cum vrei" rolul iubitului lui Nico a fost foarte dificila pentru ca selectia s-a facut la sugestia artistei, careia nu-i placea nici un candidat. "Nu ma inspira", spunea ea de fiecare data. Intr-un final, cantareata s-a decis sa aleaga pe cineva. O alta problema a fost colierul purtat de artista in timpul filmarilor. Bijuteria l-a impiedicat pe operator sa-si faca treaba ca la carte: "Vreau sa am ochi si dupa terminarea filmarilor". In ultima seara de lucru, Nico a impartit echipei cu care a colaborat ciocolata si bomboane. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden