x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nicole Formescu se lansează cu Ogăşanu

Nicole Formescu se lansează cu Ogăşanu

de Dana Cobuz    |    20 Iul 2007   •   00:00
Nicole Formescu se lansează cu Ogăşanu

Compozitoarea hitului "If You Come Back" al trupei Blue, Nicole Formescu, şi-a luat in măini soarta de solistă.

Compozitoarea hitului "If You Come Back" al trupei Blue, Nicole Formescu, şi-a luat in măini soarta de solistă.

De curănd, cea care a anunţat anul trecut o colaborare cu trupa Akcent şi-a lansat primul single, "Wiser". Căntecul este inspirat din relaţia sa cu familia Ruffin, a cărei moştenitoare este şi fiica lui Nicole, Aiyana-Lee. "Wiser" a fost acceptat de o firmă de downloads americană şi poate fi ascultat pe pagina romăncei, găzduită de domeniul myspace. Single-ul cuprinde şi o piesă dedicată fetiţei sale, "Never Say Goodbye", iar bonus-track este "Heaven", un duet lent cu micuţa de doar 5 ani.

INCERCARE. Coproducător al acestui single este Mihai Ogăşanu, tănărul compozitor romăn care incearcă să găsească reţeta succesului la Londra. Acesta a semnat deja un contract cu casa de producţie a romăncei. "Mai are de parcurs un drum lung spre implinirea visurilor lui (ca orice alt romăn care vine aici), dar in timp, să sperăm că va ajunge şi el undeva. Ar fi bine să mai fie incă un romăn lansat in UK", spune Formescu despre Ogăşanu, pe carel-a ajutat chiar să-şi inchirieze o cameră in capitala Marii Britanii. Căt despre propria-i carieră, Nicole spune: "Am fost solicitată să compun pentru Céline (din nou, pentru albumul ei care va ieşi in noiembrie), American Pop Idol, Jennifer Hudson, Delta Goodrem, Whitney Houston, Aretha Franklin. Este o onoare şi mare lucru să fii solicitat să compui pentru aceste nume, dar asta nu garantează că aceste căntece vor şi ieşi pe piaţă. Eu sper...".

Anul trecut, Nicole Formescu a prezentat-o publicului romăn pe fiica sa. O tănără speranţă deja premiată: Aiyana-Lee a luat premiul I la Nürnberg. In august, Aiyana-Lee va lansa şi ea un single, "Who I Am", impreună cu o compoziţie proprie, "Stars", pe care a scris-o la 4 ani. Pentru această piesă, micuţa a luat trofeul Uniunii Compozitorilor din SUA, fiind cea mai tănără compozitoare/căntăreaţă din lume de la Michael Jackson incoace.

SPERANŢE

"Excelent este faptul că Michael Jay, compozitorul de bază al lui Céline Dion, a ascultat-o pe Aiyana-Lee şi a rămas atăt de impresionat de ea, că a invitat-o la Los Angeles să imprime cu nume mari din industria muzicală din SUA. Bineinţeles că i-a promis că o să-i facă cunoştinţă cu Beyonce!"

Nicole Formescu

×
Subiecte în articol: antimonden nicole nicole formescu