x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nicole, Lia Pop din Clan

Nicole, Lia Pop din Clan

30 Noi 2007   •   00:00

Pănă să fie fata bună din Clanu’ Sprănceană, actriţa Nicole Duţu a fost Mihaela Petre, fata rea din "Vocea inimii", un rol solicitant, care i-a adus vizibilitate mai multă decăt dacă ar fi lucrat ani in şir intr-un teatru.

In fiecare joi, la Antena 1

Pănă să fie fata bună din Clanu’ Sprănceană, actriţa Nicole Duţu a fost Mihaela Petre, fata rea din "Vocea inimii", un rol solicitant, care i-a adus vizibilitate mai multă decăt dacă ar fi lucrat ani in şir intr-un teatru. Aşa declară frumoasa brunetă, a cărei pasiune, in afară de cea pentru actorie, este scrisul.

ANGOASELE UNEI SCRIITOARE. Nu pe pereţi, nici cel caligrafic. Nicole scrie piese de teatru. In acest sens, a absolvit un Master la Londra. "Probabil că in om se adună tot felul de nelinişti pe care vrea să le stingă şi să le verse undeva. Eu «deversez» pe foaia de hărtie. Neliniştile patiserului se traduc prin bezele şi cozonăcei. Furia croitoresei se consumă in pedala maşinii de cusut. Singurătatea bunicii se inmoaie in fulare şi ciorapi de lănă", işi explică pasiunea vedeta din serialul difuzat de Antena 1.

FAMILISTa CONVINSa. Nicole scrie cănd nu joacă şi invers. "Ca actriţă, mi se potriveşte ritmul filmului, iar ca scriitoare, lumea teatrului". Prinsă in vărtejul celor două arte, Nicole se pregăteşte pentru un evenimentul pe care il consideră cel mai important: intălnirea cu Creatorul. "Pănă atunci, exersez intălnindu-mă cu mici creatori. Imi plac oamenii care construiesc, care işi inţeleg rostul pe Pămănt şi nu se abat de la drumul lor. Cornel Nistorescu este un astfel de om. N-am intălnit pe cineva cu un simţ al datoriei mai mare şi mai dedicat idealurilor lui decăt el. Consecvenţa este cea mai importantă lecţie pe care am invăţat-o de la el", mărturiseşte noua doamnă Nistorescu. Şi cine să-l laude pe jurnalistul mai sus pomenit dacă nu proaspăta soţie?

Nu mizează foarte tare pe carieră. "După părerea mea, e o dramă, ca femeie, să nu ai o carieră, insă e o tragedie să nu ai o familie", spune psihologul Lia Pop, alias Nicole Duţu.

×
Subiecte în articol: nicole noul val