x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nicoleta Luciu: "Regret ca nu mi-am exploatat toate talentele"

Nicoleta Luciu: "Regret ca nu mi-am exploatat toate talentele"

10 Iul 2004   •   00:00
Nicoleta Luciu: "Regret ca nu mi-am exploatat toate talentele"

MONDEN

Este frumoasa, dar cicalitoare. Sexy si insistenta. Putini oameni reusesc s-o scoata din sarite. Dar si acestia scapa usor, fiindca Nicoletei Luciu ii trece repede supararea.
CATALINA IANCU

In fiecare sambata, vedetele show-biz-ului autohton sunt supuse unui tir de intrebari, cunoscute si sub numele de "Chestionarul lui Proust". Pentru multi cititori, acest set de intrebari reprezinta un mod de a afla detalii amuzante si inedite, de regula omise in articolele despre celebritati. Scriitorul francez Marcel Proust considera ca o persoana trebuie sa se cunoasca si sa se inteleaga pe sine, inainte de a-i intelege pe altii. Intrebarile sale au menirea de a dezvalui adevarata personalitate, cu conditia ca subiectii sa fie sinceri in raspunsurile lor.

  • Jurnalul National: Care este defectul tau cel mai mare?

    Nicoleta Luciu: Cred ca sunt prea cicalitoare, prea insistenta. De exemplu, daca am hotarat sa fac ceva cu cineva si acel cineva se razgandeste, ma tin de capul lui pana revine la sentimente mai bune.

  • Ce fel de greseli ierti cel mai usor?

    Nu conteaza. Putinii oameni care reusesc sa ma supere "scapa" usor pentru ca imi trece repede.

  • Care este motoul tau?

    Daca vrei cu adevarat, poti.

  • Care este cel mai mare succes pe care l-ai inregistrat pana acum?

    Aparitia de la Teo.

  • Ce persoana a avut cea mai mare influenta asupra ta?

    Mama, pentru ca ea a fost persoana care m-a incurajat, fara nici o rezerva in toate proiectele mele. Imi amintesc ca atunci cind s-a pus problema sa apar pentru prima data in Playboy, cu Dinu am avut doua saptamani de discutii, dar mama mi-a zis "du-te" din prima.

  • Care a fost cel mai frumos lucru care ti s-a spus vreodata?

    Declaratiile de dragoste pe care mi le face Dinu.

  • Ce talent ti-ar fi placut sa ai?

    Mi-ar fi placut sa desenez, sa pictez, sa pun mana pe un carbune si sa iasa o opera de arta. Cand eram mica, profesorii mi-au spus ca am inclinatii spre desen, insa pentru ca nu am lucrat acest talent, s-a dus. Parintii mei nu m-au lasat sa urmez cursurile unui liceu de specialitate, pentru ca nu credeau ca desenul poate fi o meserie de viitor.

  • Care sunt scriitorii de proza pe care ii preferi?

    Rebreanu e scriitorul meu preferat.

  • Care sunt compozitorii tai favoriti?

    Marius Teicu, Viorel Gavrila, Cornel Fugaru si Mihai Alexandru.

  • Care e lucrul care-ti displace cel mai tare?

    Urasc lipsa de punctualitate si oamenii lingusitori.

  • De ce iti este frica cel mai tare?

    De Dumnezeu, de pedeapsa lui.

  • Care e cea mai mare nesabuinta de care ai dat dovada pana acum?

    Nu prea dau dovada de nesabuinta.

  • Ce regreti cel mai mult?

    Faptul ca nu m-am apucat mai de mica sa fac mai multe lucruri, ca n-am continuat cu pictura. Ca nu mi-am exploatat toate talentele.

  • In ce ocazii apelezi la minciuni?

    Eu nu spun decat minciunele de convenienta, politicoase la ocaziile care te obliga sa faci asa.

  • Ce cuvinte sau expresii folosesti cel mai des?

    Cand sunt foarte distrata, folosesc "hai, ma!" si cuvantul "super", pentru a descrie o stare de maxim entuziasm.

  • Ce faci de obicei in timpul liber?

    E un lucru de care nu prea ma bucur, pentru ca in afara de emisiunea lui Teo, eu mai am si concerte cu Laguna, diverse aparitii la televiziune si in cluburi. E o goana continua, iar cand am putin timp liber il petrec cu Dinu, ne uitam la filme si incercam sa-l petrecem intr-un mod cat mai romantic cu putinta.

  • Daca ar fi sa schimbi ceva la tine, care ar fi acel lucru?

    Nu cred ca as vrea sa schimb ceva.

  • In ce tara ti-ar placea sa traiesti?

    Mi-a placut foarte mult Malta, unde am fost cu echipa Miss World. Mi-a placut arhitectura orasului, mi-a placut ca era pe malul marii si eu ador marea. M-au atras si restaurantele cu specific pescaresc, unde am mancat pentru prima data in viata mea caracatita la gratar.

  • Cand si unde ai simtit acut fericirea?

    Cand am castigat Miss Romania si am plecat cu Dinu in Franta timp de o saptamana, cand am aparut in Playboy si cand am fost aleasa sa lucrez in emisiunea lui Teo.

  • Care e ultima carte pe care ai citit-o?

    Acum citesc "Adam si Eva" de Rebreanu.

    A JUCAT UN ROL DE INDIANCA

    Nicoleta s-a nascut in Bucuresti, pe 12.09.1980. La 24 de ani are dimensiuni de fotomodel: 96-61-90, 175 cm si 50 de kg. Ca doar nu degeaba a fost aleasa Miss Romania in 1999. Desi este asistenta de medicina generala, a descoperit secretul prin care poti patrunde in show-biz. A participa la Miss Model of The World (Turcia), Top Model 1997, a fost manechin pentru creatori straini si romani, apoi prezentator si animator la Tele 7 abc, Antena 1 si Pro TV. Spune despre ea ca vorbeste engleza si spaniola si ca are ca hobby-uri sportul, lectura si filmele. Mai ales ca a jucat in "Azucena", o productie in regia lui Mircea Muresan. Personajul interpretat de ea se numeste Indira, o indianca tanara care, impreuna cu mai multe persoane, incearca sa treaca Prutul clandestin. Sunt insa prinsi si doar Indira scapa, ascuzandu-se intr-un tufis. Unul dintre graniceri o descopera. Dar n-o da pe mana autoritatilor, ci o ia la el acasa. Evident ca intr-una dintre secvente Nico defileaza cu bustul gol. Dar s-a descurcat de minune. A mai pozat dezbracata in Playboy. Poate ca Nicoleta nu va ramane toata viata asistenta, ci va avea, la un moment dat, o emisiune a ei. Desi deocamdata nu-si doreste una. Ii place sa stea pe langa Teo, chiar daca mai mult face figuratie, decat prezinta.
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden