x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Noaptea italiană" cu un tenor bulgar

"Noaptea italiană" cu un tenor bulgar

de Dana Cobuz    |    28 Noi 2007   •   00:00

Metropolitan International Simphony Orchestra, sub bagheta dirijorului Nayden Todorov, ii acompaniază pe tenorii care susţin spectacolul "Noapte italiană" la Bucureşti.

Metropolitan International Simphony Orchestra, sub bagheta dirijorului Nayden Todorov, ii acompaniază pe tenorii care susţin spectacolul "Noapte italiană" la Bucureşti. Arii celebre din opere, canţonete şi căntece de Crăciun vor umple Sala Palatului la 4 decembrie, de la ora 19:00. Music Management şi Asociaţia culturală de teatru, muzică şi film "Dracula" ii prezintă pe solişti drept cinci dintre cei mai buni 10 tenori ai lumii.

CINE SUNT EI? Orfeo Zanetti a obţinut primul contract la Scala din Milano după ce a căştigat Concursul Internaţional al Căntăreţilor de operă "Maria Callas". In 1990 Vincenzo Sanso scoate primul CD cu opera Maximilian Kolbe, iar in 1991 primeşte Orfeul de Aur din partea Academiei de muzică de operă pentru cel mai bine văndut CD cu muzică lirică. Giuliano di Filippo a debutat in 1993 la Festivalul Muzicii de Operă "Puccini", cu rolul principal din "Don Pasquale". Luigi Fratola este absolvent al Conservatorului de muzică Nicolini din Piacenza, promoţia 1991, an in care şi debutează cu rolul Rudolfo din "Boema". Stoyan Daskalov este tenor la opera de stat din Bulgaria, paleta de roluri pe care le-a interpretat de-a lungul timpului situăndu-l printre cei mai buni căntăreţi de operă din Europa

×
Subiecte în articol: antimonden