x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Omul cu chitara aduce bani: Trei folkisti au strans in pizzerie 1.000 de euro

Omul cu chitara aduce bani: Trei folkisti au strans in pizzerie 1.000 de euro

de Dana Andronie    |    24 Noi 2006   •   00:00
Omul cu chitara aduce bani: Trei folkisti au strans in pizzerie 1.000 de euro

"Deseori spuneti: «Am sa dau, dar numai acelora care merita». Pomii din livezile voastre nu spun, insa, astfel si nici turmele din imasuri. Ele dau pentru ca sa poata trai, fiindca a pastra inseamna a pieri", spunea Kahlil Gibran.

"Deseori spuneti: «Am sa dau, dar numai acelora care merita». Pomii din livezile voastre nu spun, insa, astfel si nici turmele din imasuri. Ele dau pentru ca sa poata trai, fiindca a pastra inseamna a pieri", spunea Kahlil Gibran.
Ducu Bertzi, Marius Batu si Maria Gheorghiu au inteles ca trebuie sa dai pentru a nu pieri. Si au dat, slava Domnului! Dovada: ganditi-va cate cantece ne-au daruit!
Saptamana trecuta, cei trei folkisti au sustinut un concert intr-o mansarda de pizzerie din Sighisoara (Jo se numeste) pentru a ajuta o tanara de 26 de ani - Sabina Gall - sa stranga banii necesari unei operatii in Germania. S-au adunat 1.000 de euro la spectacolul caritabil, familia avand nevoie de inca 15.000 de euro.
Daca aveti posibilitatea, puteti dona o suma (cat de mica, tot conteaza) la BCR, sucursala Sighisoara, in lei: RO 27RNCB 0191015728760001 si in euro: RO 97 RNCB 0191015728760002. Acest concert umanitar a avut loc datorita jurnalistilor din Sighisoara, care i-au intins o mana de ajutor citadinei lor.

.COARDA SUFLETULUI. Sabina sufera de distonie euromusculara generalizata si torticolis spasmotic. Asa da, ziaristi, asa da, folkisti! Si-au unit fortele intru ajutorarea unei tinere a carei vieti depinde de strangerea a 42.000 de euro. Familia si-a vandut proprietati, a fost sprijinita financiar de prieteni si a reusit sa adune 26.000 de euro.
Sabina n-a ratat Caravana din Dragoste! Prin intermediul lui Mircea Radu le-a multumit parintilor pentru ca nu se dau batuti si lupta in continuare ca ea sa aiba o viata normala. In pizzeria lui Jo din Sighisoara, chiar in seara concertului umanitar, s-a vizionat inregistrarea emisiunii in care Sabina le oferea telespectatorilor povestea ei tragica, in speranta ca mai exista romani care stiu sa daruiasca si nu se sfiesc sa-si ajute semenii.
Ducu Bertzi a demonstrat inca o data ca omul cu chitara poate sa vindece sufletul (sau chiar mai mult de atat). La 7 noiembrie, emisiunea lui de la Radio Romania - "Omul cu chitara" - a implinit noua ani. Va puteti intalni cu Ducu, precum si cu Mihai Popescu - colegul sau de pupitru - , la standul 60, unde Societatea Romana de Radiodifuziune si-a facut tabara!

Nominalizatii la FTV Fashion Awards
A aparut lista nominalizatilor FTV Fashion Awards, premii care vor fi acordate in cadrul Bucharest Fashion Week, ce va avea loc in perioada 27-29 noiembrie, la World Trade Center. Astfel, au fost cernuti cei mai buni dintre cei buni. Iar fericitii alesi ai acestei editii sunt: "Cel mai bun make-up artist": - Miki Puran, Narcisa Simandan, Anamaria Gorgonetu. "Cel mai bun hair-stilist": Laurent Tourette, Cristi Pascu, Alina Cartu. "Cel mai bun fotograf de moda": Vali Calinescu, Marius Baragan, Alex Galmeanu. "Cel mai bun stilist": Maurice Munteanu (Elle), Silvia Serban (The One), Ramona Voicu (Beau Monde). "Cea mai buna copertade revista": The One, Elle, Beau Monde. "Cea mai buna emisiune de stil": "High Life" (B1 TV), "Zodia Fluturelui" (Euforia), "Esentze" (B1 TV). "Cel mai bun creator de pret-Ã -porter": Ingrid Vlasov, Deverra, Ersa Atelier. "Cel mai bun creator de avangarda": George Hojbota, Laura Olteanu, Rita Muresan. (Catalina Iancu)
Despartire - Divort cu colinde
Trupa Talisman s-a rupt dupa ce Tavi Colen si-a anuntat partenerul ca renunta la cei 10 ani de munca impreuna pentru ca el are planuri noi. Desi Alin Oprea a aflat de pe o zi pe alta ca a ramas singur, se pare, totusi, ca partenerul sau brunet planuia de ceva vreme divortul. Ultimul proiect in care au fost angrenati cei doi este un album de colinde, care va aparea in curand pe piata. La dorinta expresa a lui Tavi, partiturile vocale au fost impartite intre cei doi, de aceasta data. Trupa Talisman va exista in continuare, a tinut sa precizeze Alin Oprea, care a "achizitionat" un chitarist nou in trupa, Bogdan Giurea - recrutat dintre cei de la Spin. (Doru Cobuz)

×
Subiecte în articol: antimonden