x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ozzy şi Sharon Osbourne ar putea divorţa după 30 de ani de căsătorie

Ozzy şi Sharon Osbourne ar putea divorţa după 30 de ani de căsătorie

14 Apr 2013   •   13:07
Ozzy şi Sharon Osbourne ar putea divorţa după 30 de ani de căsătorie
Ozzy şi Sharon Osbourne, consideraţi unul dintre cele mai solide cupluri din lumea muzicală, ar putea fi în pericol de divorţ după o căsătorie de 30 de ani.

Sunt zvonuri că cei doi, care nu au ascuns niciodată că mariajul lor a fost tot timpul unul furtunos, s-au mutat din imensa proprietate unde locuiau, fiecare având acum o altă reşedinţă.

Potrivit Daily Mail, Sharon şi Ozzy nu s-au mai văzut de mai bine de trei săptămâni, iar recent, s-au mutat în locuinţe aflate la o distanţă de trei kilometri una de cealaltă - Sharon a închiriat un apartament în Beverly Hills Hotel, în timp ce Ozzy stă acum într-o proprietate închiriată.

"Sharon si Ozzy au avut numeroase ocazii să se întâlnească în toată această perioadă, însă au ales să nu o facă", a declarat un prieten al cuplului.

De asemenea, cei doi artişti au fost văzuţi de mai multe ori în public fără verighete, astfel că speculaţiile cu privire la divorţul lor au devenit şi mai numeroase. Acestea au fost alimentate şi de o serie de mesaje postate pe site-ul de socializare Twitter de către fiica celor doi, Kelly: "De ce în fiecare familie din lume există câte un membru care nu se poate adapta niciodată şi este complet nepăsător în general?".



×
Subiecte în articol: Ozzy Osbourne Sharon Osbourne divort