x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - ANCA BADIU

Patru intrebari pentru - ANCA BADIU

30 Noi 2004   •   00:00

O cantareata care are "class-a" si ar vrea sa cante balade rock

De unde iti cumperi hainele de scena?
Nu ma imbrac foarte special si nici nu ma caznesc pentru lucrul acesta. Imi doresc sa ma simt bine si comod in tinutele pe care mi le aleg pentru spectacole. In primul rand, acest lucru conteaza. Hainele mele sunt "casual" si, de multe ori, mi le cumpar singura din Italia de la Milano sau din Statele Unite ale Americii, unde merg mai rar, recunosc. Nu pot spune ca sunt "disperata" dupa toale.

Cu cine ti-ai dori sa canti in duet?
M-am gandit de multe ori la lucrul acesta si nu cred ca este greu de realizat. Fratele meu, Alexandru, se pregateste de lansarea unui proiect solo de care eu sunt foarte mandra. Daca vom colabora pe viitor, cu el mi-as dori sa cant o piesa lenta, eventual o balada rock. Imi place stilul pe care il va aborda. Este foarte talentat, seamana cu mine, bineinteles! Doar suntem o familie.

Ce vrei sa-ti aduca Mos Craciun anul acesta?
Ce vrea el. Inca nu m-am gandit ce mi-as dori sa primesc. Anii trecuti am capatat o sumedenie de cadouri. Colegii mei de trupa si prietenii mi-au oferit cadouri cat mai deosebite. Anul acesta insa, o sa astept, desi nu stiu daca o sa primesc, un catelus. Mai am unul, dar tare imi sunt dragi si tocmai de aceea as mai vrea unul. Este o rasa mai deosebita si nu se gaseste usor la noi in tara.

Unde iti vei petrece sfarsitul de an?
Tot pe scena! Ca si anul trecut vom fi prezenti la spectacole. O sa cantam toata noaptea. Suntem obisnuiti sa sarbatorim in felul acesta Revelionul si nici nu ma deranjeaza, atat timp cat sunt impreuna cu prietenii mei din formatie. Anul trecut ne-a prins la Suceava, unde am desfacut sampania chiar pe scena, alaturi de fanii nostri. (Cristiana Mitroi)

×
Subiecte în articol: antimonden