x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - CARMEN TRANDAFIR

Patru intrebari pentru - CARMEN TRANDAFIR

26 Noi 2004   •   00:00

O cantareata mignona care vrea sa intre in televiziune

Te-ai gandit vreodata sa pleci din tara si sa nu te mai intorci?
Sora mea este stabilita in Japonia. Am fost in vizita la ea de multe ori, dar nu ma pot adapta foarte usor. Nu m-am gandit sa raman acolo niciodata pentru ca mi-ar fi ingrozitor de greu. Am prieteni in tara de care nu ma pot desparti si fara de care nu stiu ce as face. De altfel, mama mea este o persoana importanta si draga mie si nu ar suporta sa stea fara mine. Sunt o nationalista, sa spunem.

Crezi ca ai putea sa devii ziarista?
De curand, am absolvit Facultatea de Jurnalism, dar nu mi-am dat inca licenta. Multa lume spune ca, dupa ce termini, trebuie musai sa incepi sa faci ceva in domeniul studiat. Nu am proiecte concrete pana in prezent, dar mi-ar placea sa realizez o emisiune radio. Si in televiziune mi-ar conveni sa lucrez. Declar cu mana pe inima insa ca nu am sa fac niciodata presa scrisa. Mi se pare o mare bataie de cap.

Ai fost vreodata complexata de inaltimea ta?
Da! In urma cu cativa ani, eram foarte suparata din cauza asta. Mi-as fi dorit sa fiu mai inalta, intr-adevar. O data cu trecerea anilor, mi-am dat seama ca acesta este sarmul meu personal. Femeile mignone sunt protejate altfel. Si apoi, si Kylie are 1,53m inaltime si este apreciata de foarte multi barbati. Ma simt bine cand lumea imi spune ca nu-mi arat adevarata varsta. Nu-mi dau mai mult de 20 de ani.

De ce nu ai facut o formatie cu fratele tau?
Razvan imi compune piesele si colaboreaza foarte bine cu mine. Am avut chiar si un duet cu el, dar am considerat ca este mai bine pentru mine sa urmez o cariera solo. Nici nu cred ca mi-ar placea sa imi fac o trupa. Multe formatii se infiinteaza si la fel de repede se si destrama.
Eu schimb mereu cate ceva si nu mi-ar placea sa-mi schimb colegii de trupa. (Cristiana Mitroi)

×
Subiecte în articol: antimonden