x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - CREAM

Patru intrebari pentru - CREAM

24 Noi 2004   •   00:00

O tanara ambitioasa care a refuzat un rol in "Zaraza"

Ce gen de muzica ti-ar placea sa canti?
Pana in prezent am incercat destule genuri la moda afara. De la funky la R&B, iar pe ultimul meu album, pe care nu stiu cand am sa-l lansez, am abordat un stil mai elaborat, care imi place foarte mult. Sunt multumita de rezultatele muncii mele si de-abia astept sa se bucure de succes. Melodiile sunt compuse de Marius Moga si daca ma gandesc ca toate au ajuns hituri, atunci sunt sigura de succes.

Ti s-a propus sa joci in filme?
Sunt studenta in anul II la Academia de Teatru si Film si ma pregatesc cu placere pentru meseria asta. Mi s-a propus sa joc in "Zaraza", fapt care m-a onorat si mi-a dat incredere in mine, dar am refuzat. Prefer sa astept pana cand am sa ma simt pregatita. De aceea incerc sa invat repede cat mai multe lucruri. Nu vreau sa risc si sa dezamagesc oameni care mi-au acordat incredere.

Ce roluri ti-ar placea sa primesti?
Rolurile dramatice ma atrag cel mai mult, desi eu iubesc comediile. Nu mi-ar placea sa imit stilul vreunui actor celebru. Cand am ales sa studiez artele teatrale mi-am propus sa fiu originala pe scena si sa dau viata personajelor pe care le interpretez. O sa reusesc in masura in care am sa inteleg scenariul si am sa pun suflet in ceea ce fac. Sunt o persoana ambitioasa si nu ma las usor.

Ce calitati apreciezi la un barbat?
Nici nu m-am gandit la lucruri atat de serioase. Nu mi-am facut un model pe care sa-l caut disperata cu ochii si sa-l gasesc intr-o zi. In primul rand sa fie inalt si sa ne potrivim fizic. Ar trebui sa se poarte frumos cu mine, sa fie atent si sa ma inteleaga. Cea mai importanta intr-o relatie este intelegerea si comunicarea. Nu suport sa fiu suparata pe cineva si sa evit sa vorbesc. (Cristiana Mitroi)

×
Subiecte în articol: antimonden