x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - CRISTINA RUS

Patru intrebari pentru - CRISTINA RUS

25 Noi 2004   •   00:00

O cantareata careia ii lipseste experienta. Culinara

Cine se ocupa mai des de gospodarie. Tu sau viitorul tau sot?
Nimeni, in mod special. De regula, cine se nimereste sa mai fie pe acasa acela este si responsabil de treburile casnice. Eu sunt mai tot timpul plecata pe la concerte, iar Calin se afla la cabinet, fiind stomatolog de meserie. Iar in week-end, mai pleaca pe la concerte cu trupa Desperado. Concluzia este simpla: nici unul dintre noi nu face parte din categoria marilor "gospodari".

Cat de des gatesti tu acasa si cu ce ocazii?
Nu prea des, pentru ca nu am timp. Se intampla sa gatesc doar atunci cand am cate o zi libera. Intru in bucatarie si incerc sa experimentez cate ceva, dar fara prea mult succes, intrucat imi lipseste experienta culinara. Cu toate acestea, mananc ceea ce gatesc si, de foarte multe ori, chiar imi place cum a iesit mancarea. Ma gandesc ca totusi ma pricep mai bine la cantat decat la gatit.

Cine este mai calm si cine are o fire mai aprinsa?
Eu sunt mai calma, iar Calin este putin mai impulsiv. Dar acest lucru se datoreaza in special faptului ca vrea sa faca prea multe lucruri deodata si se consuma foarte mult emotional. Oricum, tiparele ardelenesti nu se schimba cu una cu doua, si, prin urmare, in esenta, suntem amandoi persoane destul de ponderate si echilibrate. Niciodata n-au avut loc dispute mai aprinse.

Care a fost cea mai grea decizie pe care ai luat-o?
Nu am avut decizii grele de luat. Am avut norocul ca lucrurile sa fie foarte clare si sa nu am prea multe rezerve in luarea deciziilor. A contat totusi sfatul familiei. Mi se pare normal ca oamenii apropiati sa fie alaturi de tine si sa te ajute sa gasesti cele mai bune raspunsuri la intrebarile care te framanta. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden