x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - DELIA MATACHE

Patru intrebari pentru - DELIA MATACHE

03 Dec 2004   •   00:00

O cantareata care asteapta raspuns din Olanda

Te-ai gandit sa te lansezi si pe piata internationala?
Am inregistrat de curand o melodie in Olanda, la Amsterdam. Este vorba despre o piesa foarte frumoasa pe care am indragit-o imediat. Se numeste "Summer Jam". Exista proiecte, dar pana in prezent nu am nici un raspuns concret. Mai intai trebuie sa obtin un raspuns de la o casa de discuri de acolo care imi va promova piesa. Clipul am sa-l realizez abia dupa ce voi primi ok-ul de la ei. Astept cu nerabdare!

Care a fost cel mai frumos cadou primit?
Nu m-am gandit care dintre cadourile primite de mine este cel mai frumos. Mie imi plac la nebunie toate cadourile. In general toate darurile sunt superbe, indiferent de cat de mari sau mici sunt. Tot ce conteaza este sa fie oferite din suflet si sa aiba o semnificatie speciala. Persoana care imi face cele mai multe si cele mai dragute cadouri este prietenul meu, care stie ce-mi place si ce imi doresc.

Cu ce te-a cucerit Florin?
Cu absolut tot ce reprezinta el. Este o persoana cu personalitate si cu bun-simt. Ne-am cunoscut la sala de sport si s-a intamplat sa ne placem si sa ne dorim sa ne cunoastem mai bine. Imi este alaturi si ne intelegem foarte bine. Comunicarea intr-un cuplu este esentiala pentru ca relatia sa functioneze. Ma insoteste peste tot in turnee si nu ma scapa din ochi nici un minut. Suntem nedespartiti.

Ce faci in timpul liber?
Ceva special si iesit din comun nu fac. Incerc sa ma odihnesc. Dorm mult, pentru ca doar asa imi pot incarca bateriile. In rest, merg la cumparaturi, la cinema, la dans. Ma intalnesc cu prietenele mele si stam de vorba, facem ce fac fetele cand se aduna intr-un loc. Obisnuiesc sa merg si la sala de ceva vreme. Meseria o cere, pentru ca trebuie sa ma mentin in forma. (Cristiana Mitroi)

×
Subiecte în articol: antimonden