x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - EUGEN MIHAESCU

Patru intrebari pentru - EUGEN MIHAESCU

08 Dec 2004   •   00:00

De 3X tatic: pentru Andrei, Krypton si Acoustick Park.

Nu te epuizeaza fizic si psihic aceasta colaborare a ta in doua trupe?
Deloc. Nu am alte job-uri, nu am magazine, fabrici ori uzine. Singura bucurie pe care o am de la bunul Dumnezeu este darul de a face muzica. Iar faptul ca ma ocup de doua proiecte muzicale in paralel, Krypton si Acoustic Park, este cea mai mare realizare a mea. Tin foarte mult la amandoua si pot tine pasul. Cred ca mi-e usor, pentru ca meseria pe care o practic este mai mult decat o pasiune.

Esti fondatorul a doua formatii. Ai mai infiinta inca una?
Poate o trupa de cascadori... Viata este plina de greutati si fiecare incearca sa fenteze piedicile. Pot spune ca sunt unul dintre aceia care au stiut sa fenteze viata. Si, ca sa-ti raspund direct la intrebare..., pana acum am reusit sa abordez aproape toate genurile. M-am plimbat si inca ma plimb prin multe stiluri muzicale. Atunci cand cant este ca si cum m-as ruga a doua oara la Dumnezeu.

Care este cea mai mare dorinta a ta?
Sa-l vad mai des pe Andrei, fiul meu. Apoi, mi-as dori o familie unita, asa cum sunt si parintii mei. Si chiar daca de doua ori am tras lozul necastigaror, eu merg inainte. Nu sunt fatalist, nu ma gandesc sa-mi tai venele sau altceva, ci pur si simplu imi continui viata, sperand la mai bine. Profesional vorbind, eu spun ca sunt un realizat. Mi s-au implinit multe dorinte pe acest plan si sunt fericit.

Te gandesti sa te recasatoresti?
Fug de acest cuvant: casatorie. Nu mai vreau sa aud de el. Cel putin, deocamdata. Important este sa o cunosc pe cea de langa mine. Sa-mi cunosc jumatatea. Inca nu am gasit ecuatia perfectiunii intr-o relatie si nu cred ca o cunoaste vreo persoana. Acum am pe cineva, dar, asa cum am mai spus, vreau sa ajung sa ne cunoastem foarte bine. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden