x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - ISSA

Patru intrebari pentru - ISSA

09 Dec 2004   •   00:00

O cantareata Elegance romantica si cu aptitudini de psiholog in economie

Ce ti-ar placea sa mai faci in afara de muzica?
Daca vreodata as renunta la muzica as vrea sa devin doctor psiholog. De altfel, acum sunt studenta la o facultate cu acest profil. Dar trebuie sa subliniez ceva. Mi-as dori sa lucrez in psihologia economica, o ramura care nu prea este aplicata la noi. Poate, o data cu trecerea timpului, i se va acorda acestei discipline atentia cuvenita. La un moment dat, cu siguranta ca voi lucra in domeniu.

Daca ti s-ar propune sa fii moderator tv?
Am primit pana in prezent foarte multe propuneri, de la diferite televiziuni, pentru a modera o emisiune de divertisment. Stiu ca ideea de a fi prezentator ar tenta pe majoritatea artistilor. Numai ca raspunsul meu a fost de fiecare data negativ. Motivul: nu vreau sa am o emisiune care sa-mi puna in valoare doar calitatile fizice. Nu vreau ceva de genul "papusica, papusica, dar in cap nu ai nimic".

Cel mai frumos cadou primit a fost?
Anul trecut, de ziua mea, prietenul meu, Costi, mi-a facut cel mai frumos cadou posibil. A compus o melodie, iar versurile au fost SMS-urile pe care ni le-am trimis la inceputul prieteniei noastre. Piesa a avut si un videoclip. Consider ca nu putea sa-mi daruiasca ceva mai frumos cu ocazia zilei mele de nastere. Am fost foarte fericita atunci cand am primit acest cadou de-a dreptul extraordinar.

Cum definesti romantismul?
Eu am invatat la limba si literatura romana ca romantismul este un curent literar. Dar sa trecem la lucruri serioase. Cel mai romantic moment din viata mea a avut loc atunci cand m-am sarutat pentru prima data cu prietenul meu. Era iarna, eram amandoi pe malul marii si luna crea o atmosfera feerica. Pentru mine, acesta este romantismul pur, bineinteles trebuie cumulat cu dragostea si respectul reciproc. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden