x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - JEAN PALER

Patru intrebari pentru - JEAN PALER

01 Dec 2004   •   00:00

Un actor care a pacalit-o la telefon pe Anca Turcasiu

Pe unde ati mai jucat in ultima vreme?
Am inghetat de frig prin turnee! Asta am facut! M-am intors de curand din Moldova, unde am fost impreuna cu alti colegi actori. Cel mai cumplit a fost cand am ajuns la Adamclisi. Pur si simplu, am incremenit de frig pe scena. Nu mai puteam nici vorbi, mi se inclestasera buzele si eram de-a dreptul comic.

Care a fost cea mai haioasa farsa pe care ati facut-o cuiva?
Eram foarte bine dispus intr-o zi cand am primit un telefon de la buna mea prietena Anca Turcasiu. Marele meu talent este sa imit diverse voci. Am raspuns la telefon si m-am dat drept copil. I-am spus ca "tatal" meu nu este acasa, ci este la piata. Ea s-a mirat stiind ca nu am copii, dar a spus ca o sa revina. A vorbit pe rand si cu "bunicii copilului", iar la final si-a dat seama si m-a facut scrantit.

Ati fost bijutier in tinerete. Ati mai pastrat cateva podoabe?
Din cate am avut nu mai am decat un lantisor si un inel foarte drag inimii mele pe care daca ma supar il duc la amanet si "scap" de el imediat. Glumesc, bineinteles! Bijuteria cea mai de pret care mi-a mai ramas este sufletul meu. In viata ajungi la un moment dat sa apreciezi cu totul alte valori decat aurul si pietrele pretioase. La mine asa este. Mai putine, de calitate si cu semnificatii sentimentale.

De cate ori pe saptamana va spalati pe cap?
Cand nu sunt plecat in turneu imi spal pletele de doua ori pe saptamana. Dar, cum mi se intampla sa fiu mai mereu pe drumuri si sa stau la hoteluri de doua stele unde foarte rar curge apa calda, va ganditi si voi ca evit sa fac baie cu apa rece ca gheata. E o mare problema si nu-mi place niciodata ca nu am confortul meritat, dar m-am obisnuit. Parul meu arata bine si este ingrijit totusi. (Cristiana Mitroi)

×
Subiecte în articol: antimonden