x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Monica Anghel

Patru intrebari pentru Monica Anghel

21 Noi 2004   •   00:00

O cantareata care respecta toate meseriile

Ati putea alege intre muzica si actorie?
Imi plac amandoua la fel de mult. Astfel ca imi este greu sa dau un raspuns in favoarea uneia sau alteia. Muzica fac de cand ma stiu, iar jocul pe scena mi se pare la fel de fascinant. Tocmai de aceea nu as putea renunta la nici una dintre aceste meserii. Vreau sa fac si una si alta. Doar practicandu-le pe amandoua ma simt o persoana implinita, din punct de vedere profesional.

Jojo este o mai buna actrita decat cantareata?
Cred ca publicul este cel care trebuie sa decida acest lucru. Eu consider ca fiecare dintre noi isi face foarte bine treaba pe platoul de filmare. De aceea spun ca Jojo este atat o actrita buna, cat si o cantareata extraordinara. De altfel, atat timp cat iti vezi de treaba ta si iubesti ceea ce faci, nu se poate sa nu ai succes, indiferent de job-ul pe care l-ai ales. Totul depinde de munca depusa.

Credeti ca, daca ati face duet cu Jojo, publicul l-ar aprecia?
Mi-e greu sa apreciez care ar fi reactia oamenilor, vizavi de o asemenea colaborare. Totusi, Jojo este o fata extraordinara de talentata si, totodata, o tanara foarte frumoasa. Nu vad de ce un asemenea duet nu s-ar bucura de aprecierea publicului roman. Asa ca, sunt convinsa ca nu gresesc atunci cand afirm faptul ca, o eventuala colaborare muzicala a noastra ar fi bine primita de fanii nostri.

Munca de actor este mai solicitanta decat cea de interpret?
Orice munca este solicitanta, daca vrei s-o faci asa cum trebuie. Fie ca vorbim despre cineva care se ocupa de curatenia orasului, fie ca ne referim la oameni care stau in birou, fiecare meserie necesita un efort. Dumnezeu nu ne-a creat pe toti la fel, de aceea sunt atat de multe job-uri. Trebuie sa respectam fiecare meserie, indiferent ca se numeste salubrizare sau management. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden