x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Pepe

Patru intrebari pentru Pepe

28 Noi 2004   •   00:00

Latino lover-ul care nu se pricepe la vorbe

Click pentru a mari imaginea

Cu ce personaj de telenovela te-ai bate?
Nu urmaresc telenovelele, pentru ca nu am timp sa ma uit la televizor. Nu am antipatii fata de nici un astfel de personaj, pentru ca nu cunosc niciunul. Daca ma gandesc la serialul "Numai Iubirea", nu ma simt amenintat de vreun barbat care joaca impreuna cu iubita mea. Sunt oameni care isi fac meseria si pe care eu ii inteleg, iar cu bataia nu cred ca as rezolva nimic.

Cine canta la tine acasa?
Eu cant la propriu, doar sunt cantaret! Noi ne intelegem foarte bine, vorbim deschis despre dorintele noastre si, pana acum, nu s-au ivit situatii in care sa demonstram cine-i mai tare. Intr-un cuplu nu trebuie sa existe competitie. Suntem doua persoane mature care stim ce vrem. Fiecare canta atunci cand trebuie. Deciziile le luam intotdeauna impreuna. De altfel, nu-mi place sa ma cert cu iubita mea.

Cum te-a cucerit Oana?
M-am indragostit de ea la prima vedere. M-a cucerit cu tot ce inseamna ea. Apoi, am inceput sa o descopar in fiecare zi. Ma uimeste si ma provoaca. Nu stiu cum sa explic ce simt pentru ea, pentru ca nu ma pricep prea bine la vorbe. Eu doar cant cu pasiune despre iubire. Pur si simplu, asa a fost sa fie. Ne-am intalnit si ne-am placut, iar acum traim o frumoasa poveste de dragoste.

Tot canti ca esti gelos. Asa e?
Chiar asa este! Am compus piesa "Sunt gelos", pentru ca am vrut sa se stie ca pun suflet atunci cand iubesc. Este o stare afectiva pe care mi-o explic. Mi-e teama sa nu pierd ceea ce am si nu mi-as dori ca persoana iubita sa prefere pe altcineva. Oana nu mi-a dat motive sa fiu gelos, dar eu tot sunt. De aici ies si mici discutii care dau culoare relatiei noastre, dar stim sa trecem peste. (Cristiana Mitroi)
×
Subiecte în articol: antimonden