x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Rocsana Marcu

Patru intrebari pentru Rocsana Marcu

17 Ian 2005   •   00:00

O prezentatoare care n-ar rata o scena fierbinte cu George Clooney

Ce-ti lipseste pentru a juca in filme?
Imi lipseste doar hotararea de a deveni actrita. Pana in prezent am primit foarte multe propuneri de a aparea in filme, dar, de fiecare data, am fost nevoita sa raspund negativ, din cauza faptului ca nu am avut timp si pentru acest domeniu. Insa, in acest an, dupa ce imi voi lua licenta, cu siguranta ca imi voi face debutul in cinematografie, pentru ca sunt convinsa ca nu-mi lipseste talentul.

Cu ce actor ti-ar placea sa apari intr-o scena fierbinte?
Imi place la nebunie de George Clooney, si daca as avea ocazia, nu as rata o scena fierbinte cu acest actor fermecator. Eu cred ca vedeta serialului "Spitalul de urgenta" este un barbat adevarat din toate punctele de vedere. Si nu trebuie uitat ca nu doar eu gandesc asa, ci majoritatea femeilor sunt de acord cu mine. Intr-un clasament al celor mai doriti burlaci din lume, George Clooney conduce detasat.

Ai renuntat la muzica?
Niciodata nu mi-a trecut prin gand sa renunt la muzica. Chiar daca, in ultima perioada, nu s-a mai auzit nimic de mine, nu inseamna ca acest capitol este incheiat. Departe de mine gandul renuntarii la muzica. Chiar mi-am propus ca in vara anului 2005 sa apar pe piata de specialitate cu un nou material discografic. Sper ca fanii mei sa aiba o surpriza placuta cand vor asculta piesele la care lucrez.

Ai fost ceruta vreodata in casatorie?
De multe ori. Mai exact, am primit sapte cereri in casatorie. Dar trebuie sa recunosc ca nici unul dintre barbatii care au aspirat la mana mea nu a reusit sa ma convinga sa fac acest pas. Cu toate ca nu ma vad, cel putin deocamdata, purtand verigheta, imi doresc sa am un copil. Iar in ziua de azi, nu este neaparata nevoie de casatorie pentru a deveni mama. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden