x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - SORANA MOHAMAD

Patru intrebari pentru - SORANA MOHAMAD

06 Dec 2004   •   00:00

Cantareata bruneta cu o familie-"continent": A.S.I.A.

Cum ai intrat in lumea muzicala?
M-a remarcat compozitorul Dinu Giurgiu. Am facut si cursuri de balet si dans. Am intrat in televiziune, unde am lucrat trei-patru ani, facand emisiuni de divertisment: prezentam horoscopul si participam la emisiuni pentru copii. In acea perioada, aveam mai multe piese semnate de Dan Balan. In clasa a IX-a m-am inscris la Scoala de Canto, la doamna Viorela Filip, care m-a recomandat lui Adi Ordean.

Ce-ti amintesti despre prima ta aparitie pe scena?
Am intrat cu emotii pe scena, eram intr-o rochie lunga de seara, cu carlionti pe frunte si am tremurat teribil. Aveam impresia ca totul este in regula, ca nu mi se va intampla nimic, pana in momentul in care un fir de par rebel imi tremura si mi-am dat seama ca nu e de bine deloc. M-am speriat, dar mi-am dat seama imediat ca sunt emotii constructive si am sa reusesc sa cant bine in continuare.

Care a fost cel mai greu moment cu A.S.I.A?
Cel mai dificil si cel mai greu moment a fost plecarea Anemonei, o stie toata lumea. Ne-a marcat cel mai mult. Dar ne-am revenit repede, pentru ca am inteles ce inseamna prietenia, sa fim o familie si ce inseamna puterea de trupa si spiritul de echipa. Am reusit sa trecem usor peste moment, desi ne-a durut. Nimeni nu-si doreste astfel de momente. Important este sa fim impreuna si sa mergem mai departe.

Ce preocupari ai in afara trupei?
Eu am o familie: A.S.I.A. Ma aseman foarte mult cu fetele deoarece ca stam foarte mult impreuna. Ne place aceeasi muzica, avem aceleasi gusturi la vestimentatie, ne plac aceleasi filme. Fara sa vrem, incepem sa semanam la gestica sau la exprimare si vocabular. Mi se pare si normal sa ne manifestam asa, doar suntem bune prietene. (Cristiana Mitroi)

×
Subiecte în articol: antimonden