x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pericol de Oradea

Pericol de Oradea

03 Dec 2004   •   00:00

O noua formatie isi va face aparitia pe piata muzicala din Romania. Este vorba despre Danger, care isi va lansa saptamana viitoare primul material discografic intitulat sugestiv "15.000 V".

LA DEBUT. Amalia si Diana, un cocteil exploziv
Albumul contine 15 piese, fiecare dintre ele fiind de-a dreptul exploziva. Pentru promovarea discului, formatia Danger a iesit pe piata cu single-ul "O lume de prosti", care deja a starnit discutii aprinse, atat printre muzicieni, cat si printre politicieni. Titlul piesei nu a fost pe placul acestora din urma, motiv pentru care unele persoane "de vaza" au incercat sa forteze trupa sa modifice titlul.

CURAJ. "O lume de prosti" poate fi urmarit deja pe posturile tv de specialitate din Romania si pare un decupaj din viata cotidiana. Atat scenariul clipului, cat si textul piesei nu fac referire la o anumita persoana sau categorie sociala, ci vorbesc despre lumea reala. Situatiile sunt nenumarate si nu trebuie exemplificate, de la intamplari "de pe strada", pana la cele din Parlament. Lansarea albumului va avea loc miercuri, 8 decembrie, la ora 17:00, la Diverta Mall Bucuresti, unde nu va lipsi palinca adevarata (trupa fiind din Oradea). Doua zile mai tarziu, fetele isi vor prezenta oficial albumul si la Diverta Lotus Market Oradea, pentru ca, tot pe 10 decembrie, la ora 18:00 sa aiba loc un concert extraordinar Danger, in Disco No Problem.

Danger este formata din Amalia si Diana, doua fete de 16 ani, si abordeaza un stil interesant, un pop rock modern, cu influente house. Primul lor single a facut ceva valva pe piata muzicala. Piesa "De cand ai plecat", promovata in primavara acestui an, a prins foarte bine la publicul tanar. In plus, melodia a avut parte de un videoclip pe masura, fiind primul realizat in Romania in care s-au filmat scene de razboi. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden