x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prima fotografie oficială cu Kate Middleton, după intervenția chirurgicală

Prima fotografie oficială cu Kate Middleton, după intervenția chirurgicală

de Redacția Jurnalul    |    10 Mar 2024   •   18:20
Prima fotografie oficială cu Kate Middleton, după intervenția chirurgicală
Sursa foto: Hepta

Prima fotografie oficială a Prințesei de Wales, Kate Middleton, realizată după intervenția chirurgicală la abdomen din luna ianuarie, a fost prezentată publicului. În imagine. aceasta apare înconjurată de copiii ei.

Starea de sănătate a lui Kate a provocat numeroase speculații.

Fotografia care o arată pe Kate împreună cu copiii ei a fost făcută de Prințul William. Imaginea a fost publicată cu ocazia Zilei Mamei, iar Kate a mulțumit publicului pentru susținerea de care a avut parte în timpul și după intervenția chirugicală, potrivit Sky News.

În imagine aparte Kate zâmbind, având brațele înfășurate în jurul copiilor ei mai mici, Prințul Louis și Prințesa Charlotte, în timp ce copilul cel mare, Prințul George, stă în spatele mamei sale și o îmbrățișează.

Kate nu a mai fost văzută în public de la Crăciun. Viitoarea regină, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la o clinică din Londra pentru o operație planificată pe 16 ianuarie. Prințesa s-a întors acasă după 13 zile, iar reprezentanții Palatului Kensington au spus atunci că prințesa „face progrese bune”.

Lipsa aparițiilor publice ale prințesei și absența Prințului William de la un eveniment din cauza unei „chestiuni personale” au dus la o creștere a speculațiilor privind starea de sănătate a lui Kate.

Kate ar putea să revină la îndatoririle regale oficiale după Paște.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: kate middleton print williams operatie