x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prince avea cea mai reușită fotografie de pașaport. VEZI CUM ARĂTA

Prince avea cea mai reușită fotografie de pașaport. VEZI CUM ARĂTA

22 Apr 2016   •   14:49
Prince avea cea mai reușită fotografie de pașaport. VEZI CUM ARĂTA

Prince își făcuse pașaport pentru turnelul pe care ar fi trebuit să îl facă pentru promovarea ultimului său album Piano & a Microphone, pașaport pe care nu a mai apucat să îl folosească.

Fotografia din pașaport, care a fost publicată de muzician pe contul său de Tweeter, în luna februarie a.c., face în continuare furori. Artistul, chiar și în acest act oficial, arată ca și cum ar urma să urce pe scenă.

Prince a fost găsit joi inconştient într-un lift din studioul de înregistrare amenajat la reşedinţa sa din Paisley Park, din apropierea oraşului său natal, Minneapolis, a anunţat poliţia locală. Când poliţiştii şi salvarea au ajuns la faţa locului, în urma unui apel telefonic, "au găsit un bărbat adult inconştient în lift", a arătat într-un comunicat şeriful din comitatul Carver, Jim Olson. Tentativele de resuscitare au eşuat.

Prince Rogers Nelson, unul dintre cei mai mari artişti ai generaţiei sale, a fost declarat mort la ora locală 10:07 (15h07 GMT), a precizat şeriful, precizând că a fost declanşată o anchetă pentru elucidarea circumstanţelor decesului, încheie AFP.

×
Subiecte în articol: poza din pasaportul lui prince