x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Probleme în "paradisul” vedetuțelor americane, Kim Kardashian și Kanye West

Probleme în "paradisul” vedetuțelor americane, Kim Kardashian și Kanye West

27 Feb 2016   •   21:16
Probleme în "paradisul” vedetuțelor americane, Kim Kardashian și Kanye West

Viitorul cuplului format din Kanye West şi Kim Kardashian nu a fost niciodată mai sumbru. Sătulă de scandalurile repetate provocate de soţul ei, Kim Kardashian i-ar fi dat cântăreţului un ultimatum: rapperul trebuie să urmeze o terapie dacă vrea să să evite divorţul, scrie sâmbătă directmatin.fr.

În afară de disputele pe Twitter cu fosta iubită, Amber Rose, şi declaraţiile cel puţin neprietenoase la adresa lui Taylor Swift, cântăreţul l-a rugat pe Mark Zuckerberg să îl ajute să îşi plătească datoriile, care s-ar ridica la 53 de milioane de dolari.

Însă lovitura de graţie pentru Kim Kardashian a fost difuzarea unei înregistrări audio în care se poate auzi explozia de furie a lui Kanye West în culisele emisiunii Saturday Night Live. Temându-se de efectele asupra propriei sale imagini, starleta americană s-ar gândi la divorţ, dar vrea să îi mai dea soţului o şansă: fie acceptă să urmeze o terapie pentru a-şi salva cuplul, fie ea îşi face valiza. "Kim este foarte îngrijorată şi frustrată. Ea şi Kanye au serioase probleme care cresc mereu. Kim i-a cerut să se supună unei terapii", a declarat în US Weekly o sursă apropiată de cei doi.

Potrivit aceleiaşi surse, Kanye West nu ar fi "acceptat încă". Mingea este acum în terenul lui, încheie directmatin.fr. AGERPRES

×