x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Radu Baron refuză contractele de-o vară! ”Am nevoie de artiști de cursă lungă”

Radu Baron refuză contractele de-o vară! ”Am nevoie de artiști de cursă lungă”

13 Mai 2016   •   18:14
Radu Baron refuză contractele de-o vară! ”Am nevoie de artiști de cursă lungă”

De-a lungul anilor, cunoscutului impresar și organizator d evenimente i-au trecut prin mână mulți artiști. Unii au avut norocul de a rămâne în echipa sa și de a deveni apoi celebri, câștigându-și existența doar din muzică, în timp ce alții au picat testul.

Unul destul de greu, selecțiile pe care le face managerul fiind cât se poate de riguroase. Fără îndoială, nu-i la îndemâna oricui să cânte live, motiv pentru care, artiștii și artistele mai puțini talentați s-au lăsat păgubași.

Alții însă au dat greș la capitolul seriozitate, fiind aspru taxați de către Baron. Cum anume? Ne spune chiar managerul: ”Am nevoie de artiști de cursă lungă, nu doar de-o vară, de cei care să se culce pe-o ureche atunci când dau lovitura cu o singură piesă, care le va aduce venituri doar pentru o perioadă, fără a mai face nimic. Investesc în ei, le oferim toate condițiile necesare, începând cu piese, recuzită, repetiții, lecții de canto, inclusiv carte de muncă, evident, pe baza unui contract, iar datoria lor este doar aceea de a asculta și a prezenta seriozitate. Am întâlnit cazuri în care lipseau de la repetiții pentru că deja se credeau vedete sau altele, la fel de grave, de fătuci care dacă arătau bine se și vedeau mari cântărețe. Ei bine, așa ceva nu o să accept niciodată. Muzica îți aduce beneficii, dar trebuie să și muncești pentru asta, iar efortul să fie același, de ambele părți. Nu-i suficient doar să arăți bine, cum la fel de bine nu-i suficient doar să ai talent”.

 

×