x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Reality-show "aerian" - Pilotii, staruri TV

Reality-show "aerian" - Pilotii, staruri TV

12 Iul 2004   •   00:00

Angajatii unei companii aeriene au devenit staruri TV, dupa ce producatorii de la A&E (SUA) au realizat un reality-show care prezinta situatiile cu care acestia se confrunta in fiecare zi.

ADRIANA PADURARU

Pataniile cotidiene ale personalului de la "Southwest Airlines" sunt "deliciile" reality-show-ului "Airline", ajuns acum la cel de-al doilea sezon. Cum numarul pasagerilor este de 65 de milioane pe an, este lesne de inteles ca aventurile acestora nu sunt putine. Iata numai cateva exemple: copii care alearga de colo colo prin salile de asteptare sau chiar in avion, pasageri nervosi, oameni care miros urat sau care sunt prea beti si ridica tot felul de pretentii, persoane supraponderale care nu vor sa inteleaga ca trebuie sa plateasca un bilet in plus. Angajatii companiei au parte insa si de evenimente amuzante. Ei povestesc cum o doamna a venit la aeroport cu bigudiurile in cap. "Nu-si mai vazuse mama de ceva vreme si era foarte emotionata. Ne-a rugat sa o si machiem, pentru ca este prea emotionata si nu poate singura", a spus Susie Boersma, sefa departamentului "Clienti" a companiei. Poate una dintre cele mai amuzante intamplari l-a avut ca protagonist pe un pilot care a ramas blocat in toaleta.

INTAMPLARE
Frank si Adam au fost parteneri de lupta in Kuweit. La intoarcerea acasa, ei au fost nevoiti sa ia curse diferite, iar, la imbarcare, Adam a disparut. Obisnuit din misiuni sa nu-si lase partenerul la nevoie, nici Frank nu a dorit sa se urce in avion si a plecat in cautarea camaradului, zborurile respective intarziind jumatate de ora din cauza celor doi.

×
Subiecte în articol: antimonden