x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Revista Playboy prezintă prima sa "Playmate of The Year" îmbrăcată

Revista Playboy prezintă prima sa "Playmate of The Year" îmbrăcată

12 Mai 2016   •   22:10
Revista Playboy prezintă prima sa "Playmate of The Year" îmbrăcată

Playboy, celebra revista pentru adulţi, a prezentat-o miercuri pe prima sa "Playmate of The Year" îmbrăcată. Eugena Washington, model şi actriţă de culoare, originară din Palmdale (Californie), a fost aleasă să pozeze în faţa celebrei reşedinţe Playboy Mansion a lui Hugh Hefner, fondatorul revistei, relatează AFP.

Tânăra în vârstă de 31 de ani, cu forme sculpturale, a făcut să vibreze flash-urile aparatelor foto, într-o rochie bleu pal transparentă, pozând în faţa unei maşini sport pe care a câştigat-o: un Fiat Spider 124.

Ea a primit de asemenea 100.000 de dolari şi va apărea în premieră îmbrăcată pe coperta celebrei reviste, care a renunţat la pozele cu femei goale, în speranţa de a-şi extinde cititorii. "Lumea se schimbă. Sper ca acest lucru să îndrepte din nou privirile spre revistă şi spre un nou public", a declarat fericita aleasă.

Eugena Washington, desemnată deja Playmate a lunii decembrie şi care a pozat cu această ocazie în costumul Evei, este una dintre cele doar trei manechine de culoare, dintr-un total de 57, alese Playmate-uri ale anului.

Cariera ei a început în 2006, când a participat la concursul 'America's Next Top Model' la care s-a clasat pe locul al treilea. Eugena Washington a obţinut un rol titular în serialul de televiziune 'The Bold and the Beautiful' şi a jucat un mic rol în filmul de succes 'The Perfect Match', apărut în martie.

Revista Playboy încearcă să-şi schimbe imaginea în această eră a pornografiei online şi să-şi adapteze conţinutul cerinţelor reţelelor de socializare, precum Facebook, Twitter sau Instagram, care cenzurează imaginile prezentând nudităţi.

Tirajul revistei, a cărei primă Palymate a fost Marilyn Monroe în 1953, a atins culmile în 1972 cu 7 milioane de exemplare, înainte de a scădea treptat şi a se stabiliza la circa 800.000 de exemplare în prezent, potrivit directorului său editorial Jason Burhmester. AGERPRES

×
Subiecte în articol: playboy