x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rihanna se confruntă cu reacții negative pentru că l-a ales pe Johnny Depp în noul show Savage X Fenty

Rihanna se confruntă cu reacții negative pentru că l-a ales pe Johnny Depp în noul show Savage X Fenty

05 Noi 2022   •   07:30
Rihanna se confruntă cu reacții negative pentru că l-a ales pe Johnny Depp în noul show Savage X Fenty
Sursa foto: Hepta

Actorul Johnny Depp urmează să apară în noul spectacol de modă Savage X Fenty al Rihannei, stârnind indignare în mediul online și apeluri la boicotarea mărcii de lenjerie intimă a cântăreței.

Potrivit CNN, actorul, în vârstă de 59 de ani, care a susținut că a fost inclus în backlistul de la Hollywood pe fondul bătăliei sale juridice cu fosta soție Amber Heard, a filmat deja pentru show-ul care debutează pe Amazon Prime Video săptămâna viitoare. Deși Depp nu este nominalizat în materialele de presă sau în trailerul emisiunii, apariția sa a fost confirmată direct de CNN.

Descrisă de Amazon drept un „vis seducător al febrei modei”, cea de-a patra ediție a show-ului include spectacole de Anitta și Burna Boy, precum și apariții ale Carei Delevingne, Simu Liu și starului TikTok Bella Poarch. Odată ce știrile despre implicarea lui Depp au apărut, fanii au început să ceară Rihannei să-i elimine scenele.

Pe Twitter, utilizatorii și-au exprimat dezaprobarea folosind hashtag-ul #DitchDepp, unii amenințănd că vor boicota spectacolul. Producătorul muzical Drew Dixon a descris decizia de a-l alege pe actor ca fiind „cu adevărat dezamăgitoare”.

„Pentru cei revoltați, aș aștepta să văd dacă acest lucru se întâmplă cu adevărat”, a scris pe Twitter autorul Art Tavana.

După divorțul său în 2017, Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru 50 de milioane de dolari, pentru un articol publicat de Washington Post în care ea s-a descris ca fiind o „figură publică care reprezintă abuzul domestic”.

Heard l-a dat la rândul său în judecată pentru 100 de milioane de dolari, ducând la un proces exploziv televizat în care ambii au fost găsiți vinovați pentru defăimare, deși juriul i-a acordat despăgubiri semnificativ mai mari lui Depp.

Heard susține că Depp a abuzat-o în timpul căsătoriei lor, o afirmație pe care actorul „Piratii din Caraibe” a negat-o în mod constant.

×