x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Robin Williams, tată devotat - tema cărţii fotografului personal al actorului

Robin Williams, tată devotat - tema cărţii fotografului personal al actorului

06 Iul 2016   •   21:15
Robin Williams, tată devotat - tema cărţii fotografului personal al actorului

Gestul actorului Robin Williams de a-şi pune capăt vieţii în august 2014 a şocat lumea întreagă. Starul a fost mult mai mult decât un actor de comedie iubit la Hollywood, a fost şi un tată devotat. Cea mai nouă carte a lui Arthur Grace, fotograf personal al actorului, ''Robin Williams: A Singular Portrait, 1986-2002'', pune în centrul atenţiei viaţa de familie a lui Williams, timpul petrecut cu copiii săi Cody (24 de ani în prezent), Zelda (în prezent 26 de ani) şi Zak (33 de ani în prezent), relatează People.com.

Fotograful a inclus în această carte imagini din timpul prieteniei sale cu starul, pe care l-a întâlnit pentru prima dată în 1986 când lucra ca fotograf pentru Newsweek.

De-a lungul anilor, Grace l-a fotografiat deseori pe faimosul său prieten, declarând că aşteptau cu nerăbdare momentul pentru a face această carte, care ar fi trebuit să fie când fotograful ar fi ajuns la 84 de ani şi Robin Williams la 80 de ani.

Grace, 69 de ani, şi-a asumat sarcina realizării cărţii, declarând pentru revista People că actorul s-a implicat foarte mult în diferite activităţi alături de copiii săi.

Într-o fotografie, Robin Williams este alături de Zelda şi Cody, în 1995, în locuinţa lor din San Francisco.

''Îi plăcea să se joace cu copiii săi şi să le citească poveşti'', spune Grace despre Williams. ''Îi plăcea să se dea cu placa pe zăpadă cu Zak şi să facă puzzle-uri cu Zelda. Când era cu copiii lui radia de fericire'', declară Arthur Grace despre Robin Williams pentru revista People.

Zak este băiatul din prima căsătorie a lui Williams, cu Valerie Velardi, iar Zelda şi Cody sunt din cea de-a doua căsătorie (1989-2010), cu Marsha Graces.AGERPRES

×