x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Sala de lectura - Gheorghe si Corbu, la Biblioteca

Sala de lectura - Gheorghe si Corbu, la Biblioteca

10 Iul 2004   •   00:00

Vedetele s-au distrat ca la carte in Biblioteca de pe Strada Iuliu Maniu, vizavi de Apaca. Ieri seara, s-a deschis barul in care au acces doar "carturarii".

VOLUME. Pentru a fi mai bine arhivate, bauturile au fost sortate pe "volume", in functie de vechime.
Odata intrat in Biblioteca, poti alege una dintre cele patru sali de lectura: Drinkoteca (terasa mare si racoroasa), Discoteca (bine sonorizata si animata de bibliotecare dragute), Vinoteca (beci racoros cu carti vechi cu dopul ceruit) si Gastroteca. Radu Anton Roman detine o parte din actiuni si este consilierul bucatarului sef. La inaugurare, maestrul bucatelor a venit in baston si s-a intretinut cu familia Zaharescu.

PRINTRE RAFTURI. Nici nu a apucat sa deschida o carte, ca Mircea Radu a si fost asaltat de admiratoare care si-au introdus in agenda numarul de telefon al prezentatorului.
Iar Andrei Gheorghe a intrat sub aripa Irinei Corbu. Ca sa nu raceasca, el si-a incalzit, pentru o fractiune de secunda, paharul cu bautura la sanul teveristei. Mircea Diaconu s-a tot plimbat printre "rafturi". Mai lua o pauza de lectura si mai dadea cate un interviu. Biblioteca a fost deschisa toata noaptea, spre deliciul "carturarilor". (Dana Andronie/Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden