x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Se lansează Antena Stars - primul canal românesc de “celebrity news & hot infotainment”

Se lansează Antena Stars - primul canal românesc de “celebrity news & hot infotainment”

09 Dec 2013   •   12:14
Se lansează Antena Stars -  primul canal românesc de “celebrity news & hot infotainment”
Vedetele nu vor mai avea secrete, celebrităţile nu vor mai avea linişte… Toate emisiunile tabloide declară asta! Dar, iată că – ceea ce era până acum o simplă formulă de promovare – capătă, în cele din urmă, o semnificaţie concretă.

În luna decembrie,  se lansează Antena Stars  - primul canal românesc de “celebrity news & hot infotainment”. Prin această mişcare, Antena Group  monopolizează practic zona de monden, cu accente tabloide. Noul canal TV se adaugă “fabricii de conţinut  multi-platforma”, care produce  pentru Antena 1 emisiunile “Acces direct”şi “Un show păcătos” – emisiuni lider de audienţă – dar şi site-ul tabloid Spynews.ro, care s-a impus foarte rapid pe piaţa de profil. 

 “ANTENA STARS VEDE TOT”! Acesta este sloganul noii televiziuni, care va înlocui practic Antena 2. Actuala echipă a canalului, lansat în 2007, a fost completată cu o puternică redacţie de ştiri, dotată la cele mai noi standarde, dar şi cu o echipă de producţie performantă,  dedicată zonei de reality show. 

Ştiri mondene în timp real, imagini spectaculoase, dar şi o adevărată constelaţie de vedete care va popula platourile Antenei  Stars de dimineaţă, până târziu în noapte reprezintă, pe scurt, oferta noului canal pentru telespectatorii săi. 

Pentru cei care vor să fie conectaţi la pulsul showbiz-ului, încă de dimineaţă, ziua va începe cu “STAR MATINAL”, în direct, de la ora 9,00. Gazdele celor trei ore de divertisment şi stiri matinale vor fi Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu, de luni până vineri şi Irina Cordoneanu şi partenerul său, Raru, în week-end. Cele mai tari ştiri de peste noapte, dar şi transmisiuni live de la evenimentele în desfăşurare, vor concretiza promisiunea pe care oamenii Antenei Stars o fac telespectatorilor: NOI ÎŢI ADUCEM PRIMII ŞTIREA MONDENĂ!
Rocsana Marcu: "Îmi era dor de televiziune şi desi am primit o mulţime de oferte, am ales-o pe cea care mi s-a părut cea mai serioasă şi durabilă. Şi trebuie să recunosc faptul că un astfel de proiect mă provoacă din toate punctele de vedere. Am văzut ce vor să facă oamenii cu această televiziune şi am rămas uimită. Nimic din ce este pe piaţă la momentul acesta nu arată atât de bine. Începand cu sigla, cu modul în care se realizează materialele şi terminând cu oamenii care fac parte din echipe. Abia aştept să începem. Vă spun sincer că abia aştept să-l chinuiesc pe Bote. Cum chinuieşte el vedetele, aşa vreau şi eu în fiecare dimineaţă. Nu vă aşteptaţi să vedeţi un matinal clasic. Pentru că ce vom face noi, va fi mult mai tare! Vă aştept în fiecare zi de luni până vineri de la ora 9 la ora 12 pe Antena STARS!"
 
Razvan Botezatu, pentru prieteni "Bote": "Când am dat o probă pentru matinal, m-au chinuit colegii într-un mare fel. Dar am supravieţuit. Şi chiar cred că merit să fiu alături de Rocsana Marcu. Suntem o echipă foarte tare. Cine nu ar vrea să se trezească în fiecare dimineaţă alături de o femeie atât de frumoasă? Să-mi spună mie un bărbat care nu a visat măcar o dată la Rocsana Marcu! Eu recunosc şi nu-mi pare rău! Abia aştept să începem! Sper să nu se supere pe mine Bianca Drăguşanu şi Anda Adam. Le spun cu această ocazie că le iubesc în continuare şi pe ele. (nr. Bote a avut numeroase interviuri cu cele două şi ambele au avut o chimie specială cu reporterul frenetic de la Acces Direct şi Un Show Păcătos).
 
Irina Cordoneanu: "Am făcut atâtea în televiziune, am plecat de jos de la reporter şi am ajuns realizator şi prezentator, încât credeam că nimic nu-mi va mai face inima să bată atât de tare. Ei bine, m-am înşelat. Matinalul de week-end este un proiect pe care eu l-am iubit din start. Mi s-a părut că fix de asta aveam nevoie în momentul acesta. Abia aştept să fiu alături de telespectatori. Ei vor lenevi frumos la ei în casă, iar eu ...şi Raru vom fi responsabili cu nebunia. Căci în fiecare dintre noi e o doză de nebunie. La matinalul nostru, regula va fi aceea că nu avem nicio regulă. Dacă într-o bună dimineaţă un telespectator va vrea să vină să bea cafeaua cu noi, îl aşteptăm. Dacă au nevoie de cineva care să le dea trezirea, trimiteţi-ne numărul de telefonşsi vă vom trezi cât mai suav posibil. Noi suntem acolo pentru voi, atunci când nimeni altcineva nu face asta. "
 
Raru : "Nu a fost nevoie să mă convingă nimeni. Când am auzit că m-au ales pe mine pentru matinal, mi-am zis: . Din punctul meu de vedere, matinalul este emisiunea care te provoacă cel mai mult. Oamenii sunt somnoroşi, iar week-end-ul e prilejul perfect să le dăm tot ce au nevoie: informaţie, nebunie, divertisment. Irina mi-a plăcut dintotdeauna. Am mai fost invitat de câteva ori la ea la emisiune şi ne-am imediat. Îmi place de ea că este un profesionist şi mai ales îmi place de ea pentru că nu e genul acela de femeie care cu cât e mai experimentată cu atât e mai arogantă. Irina e reală! Aşa e ea! Frumoasă, nebună, naturală, deşteaptă! Abia aştept să fim împreună sâmbătă şi duminică de la 9 la 12 pe Antena STARS."
Emisiunile “pilon” ale Antenei Stars vor fi găzduite în continuare de jurnaliştii de monden deja consacraţi:  Adriana Bahmuţeanu, Mihai Morar şi Cristian Brancu. Show-ul Adrianei se va numi “Necenzurat” şi va fi difuzat zilnic de la ora 14,00. “Răi da’ buni”, show-ul prezentat de Mihai Morar, va începe la ora 19,00, iar “Agentul VIP” - la ora 21,30. 
“Fac presă mondenă de 22 de ani, dar Antena Stars este cea mai mare provocare a carierei mele! Antena Stars este o adevărată industrie televizată de ştiri mondene, iar echipa Agentul VIP este mai pregătită ca oricând să vă ofere cele mai tari informaţii şi comentarii, într-o sinteză a zilei cum nu s-a mai făcut până astăzi! Am pregătit cele mai documentate dosare VIP din istoria presei! Pregatiţi-vă pentru bombe!”, declară Cristian Brancu.
 
Antena Stars face parte din Intact Media Group, alături de Antena 1, Antena 3, Euforia TV, GSP TV, Radio ZU, Radio Romantic, Jurnalul Naţional, GSP, Spynews.ro. 
 

×