x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Şi vedetele Antena 3 pleacă în vacanţă

Şi vedetele Antena 3 pleacă în vacanţă

22 Iul 2016   •   11:50
Şi vedetele Antena 3 pleacă în vacanţă

Cătălina Porumbel, realizatoarea emisiunii "Ediţie de weekend",  în fiecare sâmbată şi duminică, de la ora 11.00 şi de la ora 16.00, a ales să plece în vacanţă aproape de ţară: "Mă duc în Grecia, la mare, la soare. E aproape tradiţie deja. Merg cu soţul şi cu fetiţa noastră, Eva."

Adrian Ursu, realizatorul emisiunii "Previziuni", alături de Nadina Câmpean, de luni până vineri, de la ora 9.00, va merge în concediu tot în Grecia. "În fiecare an, sper sa pot alege eu destinaţia de vacanţă şi, în fiecare an, alege soţia. Prin urmare, vara asta am aflat că merg în Rhodos, dar o să mă "răzbun" la iarnă, când voi pleca în excursie cu baieţii în Zair şi Uganda", ne-a declarat râzând simpaticul om de televiziune.

Alina Petrescu, realizatoarea emisiunii "Esenţial", alături de Mircea Badea, de luni până vineri, de la ora 14.00, îşi va petrece concediul aproape de casă: "Vara asta va fi România şi Bulgaria, cu copiii. Vom fi cuminţi şi responsabili".

Ana Iorga, realizatoarea rubricii "Pe cuvânt", de luni până vineri, de la ora 11.30, se află deja în vacanţă. " Sunt la Roma, unde ţin o conferinţă la un congres dedicat limbilor romanice. Apoi, este anul jubiliar al milosteniei, iar Roma este locul perfect pentru a te bucura şi pentru a înţelege o sumedenie de epoci istorice şi curente artistice. Şi nici farmecul străzilor şi al restaurantelor nu e mai prejos!", ne-a spus Ana.

×