x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri şi emisiuni noi, începând de astăzi, la Antena 2

Staruri şi emisiuni noi, începând de astăzi, la Antena 2

15 Dec 2013   •   15:51
Staruri şi emisiuni noi, începând de astăzi, la Antena 2

Săptămâna începe în forţă la ANTENA 2, cu emisiuni noi-nouţe, vedete care au făcut istorie în showbiz, dar şi informaţii proaspete despre tot ce înseamnă mondenul românesc.
Şi cum ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, de luni, frumoasa Rocsana Marcu, alături de simpaticul Răzvan Botezatu, aşteapta telespectatorii Antenei 2, în direct, de la ora 9.00, la trei ore de “Star Matinal”, pline de ştiri mondene, reportaje în exclusivitate de la cele mai tari petreceri şi evenimente de peste week-end, dar şi de râs cât cuprinde: “Nu vă aşteptaţi să vedeţi un matinal clasic. Pentru că ce vom face noi, va fi mult mai tare!”, spune Rocsana.

O altă noutate în grila de programe a Antenei 2 va fi şi emisiunea “Necenzurat”, prezentată de Adriana Bahmuţeanu: “Va fi o emisiune live, de luni până vineri, în care vom da primii știrea.Subiectele mondene vor fi anunţate, în primul rând, la Bahmu. Totul va fi schimbat faţă de “Începe Bahmu”, de la decor la atitudinea mea faţă de modul de abordare a subiectelor, necenzurat, aşa cum este, de altfel, şi numele emisiunii” declară Adriana Bahmuţeanu.

De la ora 12.00, şi apoi şi de la 16.00, toate secretele vedetelor vor fi dezvăluite în emisiunea “Star Magazine”, iar seara, de la ora 21.00 si de la 23.45 cele mai fierbinţi noutati mondene îsi vor găsi locul în “Star news”.

La rândul lor, emisiunile consacrate ale postului Antena 2, “Dincolo de aparenţe”, “Poliţia modei” “Agentul VIP”, dar şi “Răi da’ buni, vor suferi schimbări majore de conţinut. “Agentul VIP se extinde, în sensul în care timpul de emisie va fi mai lung. După şapte ani în care am lucrat cu o echipă restrânsă numeric, iată că, în fine, pot face aceleaşi emisiuni de comentarii, informaţii spectaculoase şi sinteza bazându-mă pe o echipă de stiri excelentă, pe reporteri de teren, pe transmisiuni de la faţa locului. Şi, în plus, e vorba de o formă mult mai dinamică de furnizarea de informaţii, cu mai multe materiale filmate”, spune Cristi Brancu, gazda emisiunii.


×